«Ο αντίπαλος της Μυτιλήνης και της Χίου είναι η… Κρήτη» !

«Έξω από τα δόντια» από τον …κύριο Διευθυντή Ειδήσεων Σταμάτη Μαλέλη
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 18/07/2021 - 22:48

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι ένας «μύθος» για τον χώρο μας, αλλά πάνω από όλα είναι… Μυτιληνιός και Αιγαιοπελαγίτης.

Την… αδυναμία του την γνωρίζουν από τα μεγάλα… αφεντικά των καναλιών, μέχρι τα πιο μεγάλα… αφεντικά της πολιτικής.

Αυτή… εκμεταλλεύτηκε και ο Γιάννης Τζούμας, που πέτυχε τον επί 32 χρόνια Διευθυντή Ειδήσεων όλων των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών της χώρας, να κάνει τις διακοπές του στη Χίο, σε ένα διάλλειμα των μεγάλων διακοπών του εννοείται στην Μυτιλήνη.

Από την Καθημερινή στην ΕΡΤ, για χρόνια πολιτικός συντάκτης κοντά στον Ανδρέα Παπανδρέου, και μετά Διευθυντής Ειδήσεων στον Αντένα, το Mega, τον Σκάϊ, τον ALPHA, τον STAR και ξανά μέσω ενός σοβαρού εμφράγματος στον Σκάϊ και μετά στο Mega, o βραβευμένος με το ειδικό βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για τις καινοτομίες που επέφερε στην ελληνική τηλεόραση Σταμάτης Μαλέλης, δεν υπάρχει επιτυχία τα τελευταία 30 χρόνια στον ειδησεογραφικό τηλεοπτικό χώρο, που να μην είναι μέσα.

Με αδυναμία εκτός από την… Μυτιλήνη και στην κεντροαριστερά, ένα φεγγάρι διετέλεσε και υπεύθυνος ενημέρωσης εκτός από ιδρυτικό μέλος του ΚΙΝΑΛ, δεν κρύβει ότι όνειρο του είναι η ξανά ηγετική επιστροφή του χώρου, αλλά στο ενδιάμεσο εκτός ότι διευθύνει την New Media Studies την πρώτη Δημοσιογραφική Σχολή τηλεόρασης, όλο… φεύγει από τα… παρασκήνια των τηλεοπτικών ειδήσεων και όλο εκεί είναι.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, συνομιλεί την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. με τον Γιάννη Τζούμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» και καταθέτει αλήθειες που μπορεί και να εκπλήξουν, όσους ίσως δεν γνωρίζουν τον ευθύ χαρακτήρα του, αλλά σίγουρα θα δώσουν ειδήσεις για όσους ενδιαφέρονται για τα…  σώψυχα του χώρου μας, αφού μετά από γνώση  δεκάδων δημοσιογράφων παρουσιαστών κεντρικών Δελτίων τηλεοπτικών ειδήσεων, ξεχωρίζει τον Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ μετά λόγω γνώσεως του χαρακτήρα δεκάδων «αφεντικών» του χώρου ξεχωρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί έχει μια βασική αδυναμία για… αφεντικό. Δεν μπορεί να… απολύσει!

Κατά τα άλλα ο Σταμάτης Μαλέλης αναγνωρίζει ως «σκληρό» πολιτικό αντίπαλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που παίζει άνετα μπάλα από…δεξί μέχρι… αριστερό εξτρέμ, με σκληρό… κέντρο, ενώ «βγάζει το καπέλο» του Νότη Μηταράκη για το προσφυγικό, που επ’ ουδενί  δεν θέλει να το βλέπει στο…. κάδρο της ειδησεογραφίας.

«Τα νησιά μας είπε πρέπει να ξεκολλήσουν από το προσφυγικό, που δεν είναι  πλέον ΤΟ πρόβλημα. Αντίπαλος της Μυτιλήνης και της Χίου, μας είπε, δεν είναι το μεταναστευτικό, είναι η… Κρήτη, αυτή μας παίρνει τον τουρισμό» σημειώνει μεταξύ άλλων σε μια συνέντευξη, που σίγουρα θα συζητηθεί και εκτός… Χίου-  Μυτιλήνης.

 

 

 

aytoprosopos_me_ton_stamati_maleli

Σχετικά Άρθρα