Χίος, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

Ο Γιάννης Μάργαρης Διοικητής στην Ακαδημία Μηχανικών η Μαρία Κάτσαρη στην Ηγουμενίτσα

Τρί, 14/05/2019 - 07:18

Με απόφαση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ο μέχρι σήμερα υπολιμενάρχης Γιάννης Μάργαρης αναλαμβάνει τις προσεχείς ημέρες καθήκοντα Διοικητή στην Ακαδημία Μηχανικών Χίου, αντικαθιστώντας την Μαρία Κατσάρη, που μετατίθεται στην Ηγουμενίτσα.

Ο Γ. Μάργαρης, επιστρέφει στα λημέρια της... εκπαίδευσης αφού  είχε θητεύσει με ιδιαίτερη επιτυχία επί 8 χρόνια στην ΑΕΝ Οινουσσών εκ των οποίων τα 6  ήταν διοικητής, πριν αναλάβει την θέση του Υπολιμενάρχη Χίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 15/11/2019 - 18:42

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Χίου, τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκε ο Ταξίαρχος του Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, κ. Διονύσης Κουτσούκος. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος το προσφυγικό/μεταναστευτικό, θέματα ασφάλειας που αφορούν την πυρασφάλεια, την πυροπροστασία και την πολιτική προστασία. Συγχρόνως, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε αναλυτικά για τις υποδομές, τη στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και τις επικρατούσες συνθήκες στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της περιφέρειας και ειδικότερα της Χίου.

Σε αυτό το πλαίσιο επισφραγίστηκε η αμοιβαία συνεργασία και η συμπόρευση σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών, της περιουσίας τους και της προστασίας του περιβάλλοντος.