Ο Γιάννης Παπαπροκοπίου νέος γενικός Γραμματέας Δήμου Χίου

Στον Α.Ο.Τ.Α μεταφέρεται ο Αντώνης Ζερβάκης
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 12/01/2022 - 13:00

Αλλαγή... φρουράς στον Δήμο Χίου και ειδικότερα στη θέση του γενικού Γραμματέα καθώς την θέση του Αντώνη Ζερβάκη αναλαμβάνει ο αντιστράτηγος ε.α .Ιωάννης Παπαπροκοπίου.

Για τον απερχόμενο γενικό Γραμματέα μίλησε με θερμά λόγια ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, που τόνισε ότι για 28 μήνες ο Αντώνης Ζερβάκης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να υπηρετήσει την Δημοτική Αρχή αλλά και τους πολίτες σε μια δύσκολη περίοδο.

Ο κ. Κάρμαντζης χαρακτήρισε πολύτιμο συνεργάτη τον κ. Ζερβάκη ενώ ανακοινώσε ότι αναλαβαίνει θέση στον Αναπτυξιακό Οργανισμό προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει, όπως είπε, τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του στο Δήμο Χίου.

Με θερμά λόγια μίλησε και για τον νέο γενικό Γραμματέα ο Σταμάτης Κάρμαντζης υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία μεταξύ τους θα είναι γόνιμη.

Ο Αντώνης Ζερβάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε την προηγούμενη περίοδο, χαρακτήρισε δύσκολη την συγκεκριμένη θέση καθώς, όπως ανέφερε, βρίσκεται ανάμεσα στην διοίκηση και την πολιτική, προσθέτοντας ότι είχε άψογη συνεργασία με όλους, είτε αιρετούς είτε υπαλλήλους.

Ο κ. Παπαπροκοπίου ανέφερε ότι για δεύτερη φορά αισθάνεται ότι υπηρετεί την Χίο, καθώς είχε επιτελέσει διοικητής της 96 ΑΔΤΕ ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αλλά και τον προκάτοχο του για την βοήθεια και την στήριξη.

neos_g.g._toy_dimoy_hioy_o_giannis_papaprokopioy

Σχετικά Άρθρα