Χίος, Τρίτη 14 Ιουλίου

Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει. Το Νοσοκομείο όμως θα μείνει;

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 28/04/2020 - 15:14

Κινητοποίηση είχαν σήμερα οι Νοσοκομειακοί γιατροί και ο Δημήτρης Κουτσουράκης μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΣΝΟΧ βρέθηκε στο πλευρό τους.

Βλέπετε τις μάσκες που φοράμε, μας είπε, πρέπει να τις φορούν περισσότεροι. Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει, αυτό δυστυχώς δεν γίνεται κατανοητό. Αν σήμερα αντιμετωπίσαμε πολεμικά την κατάσταση, αύριο δεν θα μπορούμε.

Περιμένουμε τώρα, που επιτέλους μέσα από έκτακτες καταστάσεις κατάλαβαν όλοι την σημασία της υγείας να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να ενισχυθούμε σε προσωπικό.

Σχετικά Άρθρα

Δεύτερη βάρκα για το μήνα Ιούλιο
Δευ, 13/07/2020 - 20:12

Βάρκα με 11 πρόσφυγες και μετανάστες όλοι Αφρικανικής καταγωγής, η δεύτερη για το μήνα Ιούλιο στη Λέσβο, έφθασε σήμερα σε περιοχή της Εφταλούς στη βόρεια Λέσβο. Η πρώτη βάρκα για τον Ιούλιο είχε φτάσει βόρεια της Θερμής, με 27 άτομα στις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το "Νησί" της Μυτιλήνης, στο σύνολο τους οι αφιχθέντες αναμένεται να ελεγχθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στη δομή απομόνωσης που έχει φτιαχτεί στα Μεγάλα Θέρμα στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού covid 19.