Χίος, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Ο Τούρκος Mr. Survivor έπεσε πάνω στο… Λιμεναρχείο

Δευ, 02/09/2019 - 18:48

Τον ξέρετε τον Τούρκο Mr. Survivor Ανζούν Ιλιτζάλι;

Ούτε και εμείς.

Προφανώς εκείνος περίμενε ότι θα ήταν γνωστός στους άνδρες του Λιμεναρχείου ή ότι εδώ είναι… Τουρκία.

Έτσι μέγα θέμα έκανε σε Μέσα ενημέρωσης της γείτονος, έγινε και αναπαραγωγή τους από ελληνικά με αρκετή δόση… φαντασίας, διότι το Λιμεναρχείο Χίου κάνοντας άριστα την δουλειά του, προσέγγισε το πολυτελές σκάφος του και του είπε πριν αποβιβαστεί σε ελληνικό έδαφος να περάσει από το Τελωνείο.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της 13ης  Αυγούστου όταν το Λιμεναρχείο με τα παρατηρητήρια και τις κάμερες που διαθέτει, εκτός των θαλασσίων περιπολιών, εντόπισε πολυτελή θαλαμηγό να μπαίνει στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης, προερχόμενο από την Τουρκία.

Εκεί διαπιστώνοντας ότι στην θαλαμηγό βρίσκονταν ένας Τούρκος με την οικογένεια και τους φίλους του, που ενημέρωσαν ότι είχαν σκοπό να επισκεφθούν παραλιακή ταβέρνα, οι Λιμενικοί τους είπαν ευγενικά ότι αυτό μπορεί να γίνει ευχαρίστως αρκεί να προηγούνταν κανονική είσοδος του σκάφους στο Τελωνείο Χίου.

Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του σκάφους εμφανώς χολωμένος γιατί δεν ήταν… αναγνωρίσιμος δήλωσε ότι δεν το κάνει, οπότε του υπεδείχθη ο δρόμος της… επιστροφής, κάτι που έγινε αμέσως μετά αφού το ταχύπλοο αναχώρησε για τον Τσεσμέ.

Το γεγονός θα πέρναγε… απαρατήρητο, όχι πάντως από το Λιμεναρχείο αν ο τούρκος παραγωγός Mr. Survivor Ανζούν Ιλιτζάλι, δεν το έφερε βαρέως που δεν αναγνωρίστηκε στη Χίο.

Προφανώς στη χώρα του οι… αναγνωρίσιμοι έχουν άλλη αντιμετώπιση.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το Λιμεναρχείο Χίο εξάρθρωσε σπείρα διακίνησης μεταναστών, που εισέρχονταν παράνομα στο νησί μας, με ταχύπλοο σκάφος, που προσποιούνταν το τουριστικό έναντι υψηλού τιμήματος.

Σχετικά Άρθρα