Χίος, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου

Ο Τσίπρας ήταν ο καλύτερος Πρωθυπουργός

Ο Βουλευτής Κώστας Zαχαριάδης στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 24/11/2019 - 21:19

O Kώστας Ζαχαριάδης είναι για μας ο γιός του… Μάνου, του γνωστού Χιώτη Πνευμονολόγου, του καλού γιατρού και Χιώτη, που σε καλούς καιρούς αλλά κυρίως δύσκολους… συμπλήρωνε τα αριστερά ψηφοδέλτια στο Νομό εκπροσωπώντας τους αριστερούς συντοπίτες της Αθήνας.

Ο Κώστας μέσω του Μάνου βεβαίως παρ’ ότι γεννημένος μόλις το 1985 στο Χαλάνδρι, γνωρίζει τη Χίο σαν πατρίδα του, μάλλον τα καλοκαίρια που δεν πέρασε στη Χίο είναι ελάχιστα και με σεμνότητα λέει ότι μπορούμε μαζί με τον Ανδρέα βεβαίως και τον Νότη, να θεωρούμε εκείνον και τον Γ. Καμίνη σαν Βουλευτές… Χίου εξ’ αγχιστείας.

Βρέθηκε στο νησί στην πρόσφατη ομιλία του Σύριζα και μπήκε στο Στούντιο με τον… αέρα του ανθρώπου των Μέσων αφού ο Αλέξης Τσίπρας τον επέλεξε ως Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Τον λόγο δεν τον ξέρει και θεώρησε με ευκαιρία το ερώτημα μας ευκαιρία να τον ρωτήσει έστω και εκ των υστέρων.

Θεωρεί πάντως τον Τσίπρα ως τον καλύτερο Πρωθυπουργό που πέρασε από τη χώρα, θεωρεί επίσης ότι ποτέ δεν είπε ψέματα, είναι φανερό ότι πέρα από την πολιτική εκτίμηση και ταύτιση τους δένει και προσωπική φιλία, ενώ σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης, που δίνει στον Γιάννη Τζούμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην εκπομπή "Αυτοπροσώπως" υπερασπίζεται την Κυβέρνηση Σύριζα, όχι πάντως αεροβατώντας αλλά αναγνωρίζοντας ότι έγιναν λάθη, που πληρώθηκαν.

Περιβαλλοντολόγος με σπουδές στην Αθήνα και το Μάντσεστερ, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (πριν το 2013 - Συνασπισμός) από το 2003 (αρχικά στη νεολαία του κόμματος) υπερασπίζεται τις θέσεις του Σύριζα γνωρίζοντας τα πράγματα καλά και από έξω και από μέσα.

Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας του Συνασπισμού την περίοδο 2005 -2020 γίνεται… δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, αναλαμβάνοντας το τιμόνι ή μάλλον καθήμενος στην …ηλεκτρική καρέκλα του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κόμματος του από το 2015 έως το 2019.

Παρ’ ότι και εκείνος χωρίς… γραβάτα, μην περιμένετε να ακούσετε πολιτικό λόγο… σακιδίου, ας επιτραπεί ο αδόκιμος όρος.

Σοβαρός, με επιχειρήματα, χωρίς αιχμές, συναινετικός, μέλος του κοινοβουλίου στις τελευταίες εκλογές του 2019 στην εκλογική περιφέρεια Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών, δεν βγήκε τυχαία  δεύτερος με 22.701 ψήφους.

Ο λόγος του είναι 100% πολιτικός, με κατηγορηματικό τόνο για τους σημερινούς κυβερνώντες, αλλά όχι ανεδαφικά κατεδαφιστικός, με προτάσεις και ανοικτή πόρτα διαλόγου.

Δείτε την συνέντευξη και κρατείστε κάπου αυτό το λιτό συμπέρασμα μας.

Κρατήστε κάπου στο μυαλό σας το όνομα του Κώστα Ζαχαριάδη.

Στο μέλλον θα παίξει ψηλότερα και πολύ δυνατά, πρωταγωνιστικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 27/01/2020 - 18:37
ΒΙΑΛ

Νησιώτες, προτείνετε την ...καταστροφή σας!

Αποκαλύπτουμε με στοιχεία τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, με τον οποίο φυτεύεται στα νησιά μας οριστικά το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Οι νησιώτες δέχονται μια επικοινωνιακή καταιγίδα ,στην οποία χρησιμοποιούνται παραπλανητικά στοιχεία (νούμερα αφίξεων, χρόνος εξέτασης ασύλου κλπ) για τον εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης στην υπόλοιπη Ελλάδα, μετατρέποντας την πραγματικότητα σε φθηνό show, με σκοπό την απόκρυψη της τραγικής κατάστασης των νησιών.

Εντεχνα "ονομάζονται" κλειστά και έτσι διαφημίζονται τα κέντρα που έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει η κυβέρνηση .

Τεράστιο επικοινωνιακό ψέμα αφού ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος επιτρέπει την κράτηση μόνο για 5 μέρες με δυνατότητα παράτασης έως 25 για την ταυτοποίηση .

Αλλα λέγονται και άλλα έχουν προγραμματισθεί να γίνουν. Μέχρι και επίταξη δημοτικών εκτάσεων !!!!!! (αντίθετα με τα ψηφισθέντα στο δημοτικό συμβούλιο) διαρρέουν έντεχνα προς τα ΜΜΕ θυμίζοντας κάποιες άλλες μακρινές εποχές.

Σχέδιο ουσιαστικά δεν υπάρχει ,ενώ οι συνεχείς ανακοινώσεις για το νησί μας δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και έκδηλη αγωνία εκπλήρωσης μικροπολιτικάντικων υποσχέσεων .Η αρχική χωρητικότητα (7000) η οποία είχε λεπτομερώς "υπολογισθεί και σχεδιασθεί" ότι θα έλυνε το πρόβλημα ,έγινε "ταβάνι" 4000. Αλήθεια ποιός μαθηματικός αλγόριθμος υπολόγισε ότι και η νέα μειωμένη χωρητικότητα θα έλυνε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την προηγούμενη;

Η κυβέρνηση απαιτεί την δημιουργία των νέων δομών σαν προϋπόθεση για το κλείσιμο αυτών που λειτουργούν ήδη. Με δεδομένες τις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι δεν θα γίνει μαζική αποσυμφόρηση ας εξηγήσει κάποιος από το υπουργείο πως ο υπάρχων πληθυσμός πχ στην ΒΙΑΛ (6000) η στην Μόρια (21000) θα χωρέσει στα νέα κέντρα των 4 η 5 χιλιάδων.Τι χρειάζονται οι τερατώδεις εκτάσεις που αναζητούνται;

Μοναδικός σκοπός όλων αυτών είναι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης των νησιωτών ώστε αυτοί να αποδεχθούν τα καταστροφικά υπερκέντρα - πόλεις με μειωμένες αντιδράσεις. Απώτερος σκοπός να περιοριστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα στα ''μολυσμένα'' νησιά, περιορίζοντας το πολιτικό κόστος στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, με έγγραφο από το γραφείο του Πρωθυπουργού ,με μεσολαβητή τον βουλευτή της Ν.Δ. Σάμου προς τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, ζητείται με αντάλλαγμα ανταποδοτικά έργα και υπηρεσίες, να ενταχθεί η νέα δομή φιλοξενίας Σάμου στην καθημερινότητα του νησιού.

Ζητούν μάλιστα από τους Σαμιώτες, να προτείνουν το πως θα γίνει αυτό!! Υπάρχει μέχρι και κατηγορία για την εργασιακή ένταξη, δηλώνοντας ξεκάθαρα την ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ και ας διαλαλεί σε κάθε ευκαιρία ο υπουργός τα ακριβώς αντίθετα.

Οι Σαμιώτες ούτε καν μπήκαν στη λογική της συζήτησης στο Δ.Σ. και απέρριψαν το συγκεκριμένο έγγραφο. Ουσιαστικά τους ζητούσαν να προτείνουν οι ίδιοι, τον τρόπο του τέλους τους!

Οι κοινωνίες των νησιών είναι πλέον ώριμες και δεν θα αποδεχθούν ''αναίμακτα'' την καταστροφή τους.

Με αίτηση μας (αρ. πρωτ. 4078 /27-1-2020) ζητήσαμε από τον Δήμαρχο Χίου να μας γνωστοποιήσει αν υπάρχει παρόμοιο έγγραφο προς τον Δήμο μας.

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ