Χίος, Δευτέρα 3 Αυγούστου

Οι Χαλκούσοι σκάβουν την... ΒΙΑΛ

Τετ, 16/10/2019 - 20:44

Ασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμα τους για την αξιοποίηση της περιουσίας τους, σήμερα οι κάτοικοι του Χαλκειούς έσκαψαν τα χωράφια τους στην περιοχή πέριξ της ΒΙΑΛ, όπου εξαιτίας της ασφυξίας που έχει δημιουργηθεί, οι σκηνές των μεταναστών - προσφύγων επεκτείνονται μέσα στα χωράφια και τις περιουσίες των κατοίκων, που ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις από ζημιές περασμένων ετών.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 03/08/2020 - 15:27

Με τη λήψη των καθηκόντων του ο Σταύρος Κουτρής Αντιστράτηγος ε.α. Πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, συνοδευόμενος από τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του τοπικού παραρτήματος Γιάννη Κηρύκο και Παναγιώτη Κιμουρτζή, επισκέφθηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο τον αν. Αστυνομικό Διευθυντή και την Λιμενάρχη, καθώς και ακριτικά Φυλάκια του νησιού μας.

«Ο νούς μας είναι κοντά στους ακρίτες και τις Ένοπλες Δυνάμεις από τις οποίες προερχόμαστε. Η επίσκεψη μας έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Είμαστε κοντά στους εν ενεργεία συναδέλφους μας, είμαστε κοντά στους φρουρούς των συνόρων μας».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ο Σταύρος Κουτρής ενώ ερωτώμενος απάντησε ότι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, τάσσεται υπέρ της αύξησης του χρόνου θητείας στους 18 μήνες, κάτι που πρέπει να συνδυαστεί και με την ποιοτική αναβάθμιση της.