Χίος, Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ολη η απελπισία σε ένα πανό

Στο ύπαιθρο παραμένουν οι άνθρωποι στην Ιχθυόσκαλα
Τρί, 22/11/2016 - 13:56

Ολη η απελπισία σε ένα πανό, όπου μ’ αυτό τον τρόπο, μετά από τέσσερις μέρες στο… δρόμο, οι μετανάστες πρόσφυγες της Ιχθυόσκαλας, σκέφτηκαν να αντιδράσουν. Σημειώνεται ότι φοβούνται να κοιμηθούν σε σκηνές στην Σούδα, όπου το κέντρο είναι υποτίθεται παράνομο, αφού κάποιοι το φωτίζουν, κάποιοι έχουν στήσει εκεί υποδομές, μοιράζουν φαγητό κ.λπ.

Με δυό λόγια αφού κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και η Σούδα ζεί και βασιλεύει γιατί δεν στήνονται σκηνές και γι’ αυτούς τους ανθρώπους;


 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 07:54
φωτο αρχείου

Εδώ και μερικές μέρες εν μέσω σχεδόν εμπολέμου καταστάσεως, με την γείτονα και τις Ένοπλες δυνάμεις σε υψηλή επιφυλακή, βρίσκεται έξω από το λιμάνι μας πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, προκειμένου να εκτελεστούν σε αυτό εργασίες καθαρισμού στα ύφαλα του.

Το πλοίο με στοιχεία TEMPEK με σημαία των νησιών Μάρσαλ της Καραϊβικής σύμφωνα με την χωρητικότητα του αυτή τη στιγμή έχει στις δεξαμενές του 211.000 κυβικά μέτρα υγροποιημένου αερίου.

Ανεξάρτητα από τα μέτρα ασφαλείας που παίρνονται στο πλοίο και της άδειας που δόθηκε από το Λιμεναρχείο και ανεξάρτητα αν τηρήθηκαν όλοι οι τύποι, η ουσία δεν αλλάζει.

Είναι η κατάλληλη στιγμή, να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη μια κινούμενη βόμβα ικανή να προκαλέσει έκρηξη μεγέθους Βηρυτού.

Την συνέχεια την έχουν οι αρχές και τα αρμόδια υπουργεία. Εμείς την έντονη ανησυχία μας την εκφράσαμε.