Π. Μπουγδάνος: Εγώ την επανάσταση μου την έκανα σε μεγάλη ηλικία

Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 15/09/2019 - 09:29

Σε ηλικία 10 ετών έκανε το ρεπό της κυρίας που ήταν στο ταμείο του Αστέρα και έκοβε πάνω από 1000 εισιτήρια.

Γεννημένος το 1962 … μέσα στον ιστορικό Κινηματογράφο της Προκυμαίας, ιδιοκτησίας και του πατέρα του, ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος μεγάλωσε βλέποντας ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, αλλά παράλληλα νοιώθοντας από μικρός την αγωνία της επιχειρηματικότητας, γιατί κοντά στα 1000 εισιτήρια υπήρχαν και μέρες που κόβονταν…100.

Τελειώνοντας το Γυμνάσιο Αρρένων ο Παντελής Μπουγδάνος δεν σκέφθηκε τι θα σπουδάσει. Εισήχθη και τελείωσε την ΑΣΟΟΕ, ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ξεκίνησε ως… λογιστής για να μπεί από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος στον απέραντο κόσμο των Ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Αυτό επιχειρηματικά, γιατί από φοιτητής ο Παντ. Μπουγδάνος είχε το μικρόβιο της πολιτικής πάντα στον χώρο της Ν.Δ. ενώ ο αείμνηστος Γιάννης Σόδης τον έμπασε και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έκτοτε με μικρά διαλείμματα ασχολείται συνέχεια είτε ως Δημοτικός είτε ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, γνωρίζοντας και την χαρά της νίκης αλλά και την λύπη της ήττας.

Με αυτά τα συναισθήματα ο Παντελής Μπουγδάνος, όπως εξομολογείται στον Γιάννη Τζούμα στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» που θα προβληθεί την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV κάνει πριν λίγους μήνες την… επανάσταση του.

Αφήνει… σύξυλη την Χρ. Καλογήρου, όσοι ξέρουν το ήρεμο του χαρακτήρα του, πρέπει να του εξήντλησε η πρώην Περιφερειάρχης τα όρια, και βάζει υποψηφιότητα με τον Κ. Μουτζούρη, όπου όχι μόνο εκλέγεται αλλά επιλέγεται και για Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης.

Από φύση σεμνός, από επάγγελμα εραστής του προγράμματος, ο Παντ. Μπουγδάνος δεν παραλαμβάνει καμένη γη, αλλά όπως ομολογεί ο ίδιος, παραλαμβάνει μια πρόκληση αφού ο προκάτοχος του, Σταμάτης Κάρνατζης, σημερινός Δήμαρχος, τοποθέτησε τον πήχη ψηλά.

Πραγματιστής, ολιγόλογος… Ολυμπιακός, κυνηγός και άλλα πολλά που ξεδιπλώνει στην συνέντευξη, ο Π. Μπουγδάνος καλείται να δώσει το δικό του στίγμα στην τοπική κεντρική Διοίκηση, χωρίς καμιά δικαιολογία, αφού όπως ευθαρσώς ομολογεί, όλα είναι δικά μας, Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμος, δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε κανένα από τα προβλήματα άλυτο.

Α, και μια λεπτομέρεια για τον νέο Αντιπεριφερειάρχη. Δεν του αρέσει ο… πληθυντικός.

aytoprosopos_pantelis_mpoygdanos

Σχετικά Άρθρα