Π. Μπουγδάνος: Χωρίς έρευνα στο φράγμα δεν κάνουμε τίποτα

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 22/06/2020 - 19:44

Έμφαση και σωστά στο θέμα της ολοκλήρωσης του ελέγχου του Φράγματος Κόρης γεφύρι, δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Μπουγδάνος, που με αφορμή την προβολή του θέματος στην σημερινή ΑΛΗΘΕΙΑ επισημαίνει τα εξής: 

κ. Διευθυντά,

Σε απάντηση του σημερινού (22/6/2020) πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της «Αλήθειας» και για την πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών μας θα ήθελα να κάνω γνωστά τα εξής;

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων έχει συνολική εικόνα των εργασιών που απαιτούνται για την αποπεράτωση του Φράγματος Κόρης Γεφύρι προκειμένου να γίνει λειτουργικό.

Οι οποιεσδήποτε όμως εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση του απαραίτητου ερευνητικού προγράμματος για τον έλεγχο της ευστάθειας του επιχώματος του φράγματος το οποίο πρόσφατα εγκρίθηκε από το υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα στη συγκεκριμένη φάση του έργου.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να κρατήσουμε αυτή την θετική εξέλιξη, που προήλθε από εξαντλητική διαβούλευση και συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών, και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αποπεράτωση του σημαντικού αυτού έργου για τη Χίο.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

 

 

 

Παντελής Μπουγδάνος

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ                          

xekina_i_meleti_statikotitas_toy_fragmatos_koris_gefyri

Σχετικά Άρθρα