Π. Βρούλης για Φράγμα Κόρης Γεφύρι : Δεν μπορούμε να είμαστε εμείς υπόλογοι

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 28/05/2025 - 13:25

Στην απεμπλοκή της Περιφέρειας από τον εποπτικό ρόλο που έχει για την ολοκλήρωση του Φράγματος Κόρης Γεφύρι, αν δεν υιοθετηθεί αυτό που ειπώθηκε στην προτελευταία συνάντηση με τους ιθύνοντες των υπουργείων, δηλαδή να «κλείσει το πώμα» εφ’ όσον εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για τα αντιπλημμυρικά έργα, χωρίς να περιμένουμε την κατασκευή τους, η οποία εκτιμά ότι θα τραβήξει σε βάθος 10ετίας, επιμένει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής.

Σε νέες δηλώσεις του, μετά και τη συζήτηση του θέματος στο περιφερειακό συμβούλιο που έγινε στις Οινούσσες, είπε ότι πιστεύει πώς την ίδια θέση έχει και ο Περιφερειάρχης, κατηγορώντας τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο συγκεκριμένο έργο.

«Εμείς θα παρακολουθούμε την πορεία του έργου», είπε ο κος Βρουλής, λέγοντας όμως ότι δεν θέλει η περιφέρεια να έχει ενεργό ρόλο.

«Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα στον κόσμο», είπε και συνέχισε:

« Ο απεγκλωβισμός που είπα έχει πολλές σημασίες. Δεν πάει να πει ότι αφήνομε στο έλεος του Θεού και δεν θα παρακολουθούμε, αλλά απλώς να μην είμαστε υπόλογοι».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν με το υπουργείο εξετάζεται εναλλακτική λύση όπως για παράδειγμα να μπει νέο χαμηλότερο όριο, όσον αφορά το νερό που θα επιτρέπεται να υπάρχει στο φράγμα, είπε ότι η πρόταση αυτή έχει τεθεί αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.

den_mporoyme_na_eimaste_emeis_ypologoi_gia_tin_kathysterisi_sto_koris_gefyri

Σχετικά Άρθρα