
Κινητικότητα, εν' όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και δεκάδων υπουργών στην Μυτιλήνη για το αναπτυξιακό συνέδριο την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει και στο νησί μας.
Όπως ανέφερε στο Ράδιο "Α" , ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ, Βασίλης Παππάς, στις 6 μ.μ. στο Επιμελητήριο καλούνται σε σύσκεψη εκπρόσωποι των τοπικών φορέων – ΄Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο, Εργατικό Κέντρο, τα σωματεία της δύναμης της ΟΕΒΕ κ.α., προκειμένου να συναποφασίσουν μορφές κινητοποίησης με αιχμή του δόρατος τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.
Στις υπό εξέταση προτάσεις περιλαμβάνεται και η μετάβαση ισχυρής αντιπροσωπείας της Χίου στη Μυτιλήνη την ημέρα έλευσης του Πρωθυπουργού, ακόμη και το ενδεχόμενο να κλείσουν τα καταστήματα την ίδια ημέρα και στο νησί μας, όπως σκοπεύουν να το κάνουν και οι Μυτιληνοί.
"Είναι η μάχη των μαχών, πρέπει να το καταλάβουμε", ανέφερε στην "Α" ο Βασίλης Παππάς.
"Μπορούμε να γεμίσουμε ένα πλοίο και να ζητήσουμε τη διατήρηση του νησιωτικού ΦΠΑ", κατέληξε ο ίδιος.







































