Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Πάνε στον Μιχαηλίδη οι Λαγκαδούσοι για τα "τηγανέλαια"

Πέμ, 02/05/2019 - 09:50

Την Παρασκευή 03 Μαΐου στις 11 το πρωί οι Λαγκαδούσοι κατεβαίνουν ακόμα μια φορά στην κεντρική πλατεία της Χίου, αυτή τη φορά με προορισμό το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη και με μια και μοναδική απαίτηση, την ανάκληση της άδειας από τον αρμόδιο υπουργό.

«Η Λαγκάδα δε θα γίνει βιομηχανικό πάρκο, δεν της αξίζει. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι απαράβατη αρχή και σκοπός για όλους τους κατοίκους, μόνιμους και εποχιακούς, και δε θα πάψουν να αγωνίζονται γι' αυτό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωσή τους.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 19:29

Είναι τεράστια καταλαμβάνοντας 1,5 στρέμμα. Είναι ορατή από πολύ μακριά και από όλες της πλευρές αν και ο Δήμαρχος Γιώργης Δανιήλ ξεκαθαρίζει, ότι τον ενδιαφέρει κυρίως να την βλέπει η… Αθήνα, εκείνη ντε που επιμένει ότι οι Οινούσσες πρέπει να έχουν ΦΠΑ 24% και να στελεχώνονται με Καθηγητές τον... Νοέμβριο.

Αναφερόμαστε στην μεγάλη πέτρινη σημαία των Οινουσσών, την οποία και θα παρουσιάσουμε αύριο σε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Μερικές λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Η πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αυθόρμητη. Συμμετείχαν δεκάδες, κυρίως νέοι καθώς ο λόφος δεν είναι προσβάσιμος, παρά μόνο με οχήματα 4χ4. Χρειάστηκε να κουβαληθούν χιλιάδες πέτρες, να τσιμεντωθούν, για να κρατηθούν από την βροχή και να βαφτούν.