Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Πάνω από 10 μνηστήρες, ανάμεσά τους και 4 γυναίκες, για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Πρόεδρος ΝΟΔΕ Χίου και για περιφερειακές εκλογές: Με σωστά βήματα από Μουτζούρη υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης με συνδυασμό Καλογήρου
Παρ, 07/06/2019 - 14:45

Πάνω από 10 είναι οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο,  με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Πρόδρομο Μανωλάκη να αναφέρει στο Ράδιο "Α" ότι προηγήθηκε μια διαδικασία τόσο αυτοπροτάσεων υποψηφίων στο κόμμα κεντρικά, όσο και μέσω της ΝΟΔΕ, καθώς και προτάσεις που έγιναν με πρωτοβουλία της τοοπικής οργάνωσης.  Το ενδιαφέρον είναι ότι λόγω ποσόστωσης οι περισσότεροι υποψήφιοι που είναι άνδρες διεκδικούν μία θέση (η άλλη καταλαμβάνεται από τον νυν Βουλευτή, Νότη Μηταράκη), ενώ 4 είναι οι υποψήφιες για τις δύο θέσεις που πρέπει ακόμη να καλυφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Ένα από τα στοιχήματα, κατά τον κο Μανωλάκη, είναι η ανανέωση των εμπλεκομένων σ'αυτές τις διαδικασίες προσώπων.

Ο ίδιος δεν διακινδύνεψε να αναφερθεί σε ημερομηνία, που θα κλείσει το ψηφοδέλτιο, λέγοντας ότι αυτό θα γίνει σύντομα με τις τελικές επιλογές να γίνονται από τον Πρόεδρο Κυρ. Μητσοτάκη.

Καλούμενος να σχολιάσει το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών στο Βόρειο Αιγαίο και κυρίως την απόρριψη συνεργασίας του συνδυασμού Καλογήρου με το συνδυασμό Μουτζούρη, χαρακτήρισε ίσως ατυχή τη διατύπωση του κειμένου, με σωστό πάντως περιεχόμενο,  που συνυπέγραψαν οι σύμβουλοι της Χρ. Καλογήρου εκτίμησε όμως ότι αν η πλευρά του νικητή Κώστα Μουτζούρη, αναλάβει πρωτοβουλία και κάνει τα σωστά βήματα (γιατί όπως είπε έγιναν από την πλευρά της λάθος χειρισμοί προτάσσοντας συνεργασίες με άλλους συνδυασμούς) υπάρχει περιθώριο να στηθούν γέφυρες συνεννόησης μεταξύ των δύο συνδυασμών.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 16:20

«…Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα!..».

Έτσι καταλήγει ο Κώστας Μαρδάς, στο προφίλ του στο Facebook, στην ανάρτησή του με θέμα την αλλαγή στάσης των Βρυξελλών έναντι της Τουρκίας, γεγονός που ανέδειξε, καλεσμένος ως αναλυτής στην μεσημεριανή εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και της Ελένης Λάσλαρη στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα:

«...Όσον αφορά την... "Αγία Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία", δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση… Στη σημερινή (Δευτέρα )  σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών, ο Ζοζέπ Μπορέλ, ο Ύπατος Εκπρόσωπος, αφού τον σεργιανίσαμε πρόσφατα στον Έβρο και είδε τον τουρκικό κίνδυνο, πήγε στην Κύπρο όπου αντίκρισε από ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς το γεωτρύπανο "Γιαβούζ" που τρυπά το οικόπεδο 6 της Γαλλίας, ύστερα πήγε στην Άγκυρα και μετά τη συνάντησή με τον Τσαβούσογλου τι πρότεινε;

«Πρότεινε διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το...διαμοιρασμό των εσόδων φυσικού αερίου της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!

«Αυτό σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση από υπερασπίστριά μας που, μέχρι τώρα, κουτσά στραβά, κατήγγειλε τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις, μεταβάλλεται τώρα σε διαμεσολαβίτρια οντότητα, ζητώντας να μοιραστούμε με τους Τούρκους τα... κέρδη!

«Σημειωτέον, ότι η Κομισιόν ενέκρινε προς την Τουρκία 500 εκατομμύρια ευρώ για τους πρόσφυγες από τη Συρία, τους οποίους βομβαρδίζει η ίδια!»…

 

 

Το βίντεο της εκπομπής, όπου ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος- συγγραφέας του επίκαιρου βιβλίου ΠΡΟ- ΙΜΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, επικρίνει την λάθος πολιτική να μην έχει ακόμη λειτουργήσει το τζαμί στο Βοτανικό, δίνοντας το δικαίωμα στον Ερντογάν να το παίζει…, όπως είπε… «νταβατζής των 500.000 μουσουλμάνων της Αττικής, που δεν είναι Τούρκοι» μπορείτε να το δείτε  : https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ONLINE/2020-07-13-12(χρόνος από 00.50 - 1.10)