Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Πάω στην Αθήνα να ζητήσω τις 300.000 ευρώ των Χαλκούσων

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 10/02/2020 - 15:51

Μια άλλη διάσταση αυτή της διεκδίκησης αποζημιώσεων έβαλε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, με αφορμή την παναιγιακή κινητοποίηση για το προσφυγικό αυτή την φορά στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου.

«Επιμένω ότι από τα λόγια η Κυβέρνηση πρέπει να περάσει στην πράξη και έχω μια πολύ πρακτική πρόταση, που δεν χρειάζεται θεωρητικές προσεγγίσεις. Οι κάτοικοι του Χαλκειούς κλήθηκαν να υποβάλλουν αιτήσεςι και εκθέσεις αποζημιώσεων για όσα έχουν υποστεί οι περιουσίες τους εδώ και χρόνια. Αυτές οι δίκαιες διεκδικήσεις φτάνουν σήμερα το ποσό των 300.000 ευρώ. Έχω λοιπόν να θέσω στους κυβερνώντες το απλό ερώτημα. Γιατί μέχρι σήμερα αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ;»

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 04/06/2020 - 21:46

Από τον Αντιδήμαρχο Γ. Πατεριμό πήραμε την παρακάτω επιστολή: 

Από το πρωί έχω δώσει στους συλλόγους την παραίτηση μου για λόγους που δεν είναι της παρούσης στιγμής να εξηγήσω.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις οικογένειες ΑμεΑ που με στήριξαν στην πορεία μου στους συλλόγους Παγχιακό Σύλλογο και Περιφερειακή Ομοσπονδία Β. Αιγαίου ΑμεΑ. Θα συνεχίζω να  αγωνίζομαι για τα αυτονόητα δικαιώματα σας από όποια θέση κατέχω και κυρίως σαν πατέρας παιδιού ΑμεΑ .