

Ως ναυαρχίδα χαρακτήρισε την δωρεά του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, που συμπληρωμένη από τον καπ. Λουκά Κτιστάκη, απέδωσε την αγορά ενός θαλάμου SARS, που σήμερα μπορεί ταυτόχρονα να εξυπηρετήσει και τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού ταυτόχρονα, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη.
Παρουσιάζονταν τον σήμερα στάθηκε στο γεγονός ότι μαζί με τον θάλαμο υπάρχει και αυτός της προετοιμασίας εισόδου για γιατρούς και νοσηλευτές καθοριστικός παράγοντας για την προστασία τους.
Η Ελένη Κανταράκη ενημέρωσε ότι μαζί με την υπόλοιπη υποδομή, που σήμερα είναι έτοιμη η Χίος μπορεί να αντιμετωπίσει 11 ασθενείς ταυτόχρονα με κορωνοϊό.
Ελπίζουμε είπε όλα αυτά να μην χρειαστούν αλλά να μην ξεχνάμε ότι και ο κορωνοϊός να περάσει τα λοιμώδη νοσήματα θα μείνουν και αυτός ο θάλαμος δωρεά του μητροπολίτη και άλλων θα μείνει.