Παραδόθηκε το νευροχειρουργικό μικροσκόπιο

Προσφορά του Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 08/08/2020 - 08:28

Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου εκφράζει με ανακοίνωση του την ευγνωμοσύνη του, στην Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για την δωρεά του νευροχειρουργικού μικροσκοπίου. Πρόκειται για μια δωρεά ζωής που επιτεύχθηκε μετά από πρωτοβουλία του Ι.Σ. Χίου και θα συμβάλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας για τους κατοίκους του νησιού.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο», παρουσία του εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου π. Τσιμούνη, εκπροσώπου της δωρήτριας Εταιρείας, κ. Τριπολίτη, του Προέδρου και του Ταμία του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, κ. Μανάρα και κ. Βεϊογλάνη, του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. Μελιτζάνη και του μέλους κ. Ντούλη, των Νευροχειρουργών του Νοσοκομείου κ. Δρόσου και κ. Φίλια.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε λόγω πανδημίας το νοσοκομείο θα μπορεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερο εύρος πολύπλοκων νευροχειρουργικών περιστατικών( όπως όγκους εγκεφάλου) που άλλοτε απαιτούνταν να πάνε σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα