Πέρα βρέχει...

Τρί, 21/09/2021 - 16:18

Παιδική χαρά, είναι ένας χώρος όπου τα μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον και για αυτό άλλωστε υπάρχει και η σχετική νομοθεσία, που ορίζει κανόνες και προδιαγραφές.

Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ισχύει, ενώ σε κάποιες άλλες αποτελεί ζητούμενο, όπως για παράδειγμα στην παιδική χαρά της Δασκαλόπετρας.

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από την ανάδειξη του θέματος από την Αλήθεια, μετά από καταγγελία συμπολίτη μας, και ουδείς ευαισθητοποιήθηκε είτε να απαντήσει για την κατάσταση που επικρατεί, πολύ δεν περισσότερο να κάνει… αθόρυβα κάποιες εργασίες έτσι ώστε να είναι ασφαλή τα παιδιά.

Τίποτα δεν άλλαξε, τίποτα δεν έγινε. Το δάπεδο μπροστά στις κούνιες και στην τσουλήθρα παραμένει επικίνδυνα φθαρμένο, με ότι αυτό σημαίνει για τα μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα.

Στο κέντρο της παιδικής χαράς, υπάρχει το τσιμεντένιο ενθύμιο από κάποιο όργανο που αφαιρέθηκε πιθανά για να θυμίζει σε όλους ότι κάτι υπήρχε.

Συνήθως μετά το… κακό ξεκινά η αλληλογραφία για το ποιός έχει την αρμοδιότητα. Το λεγόμενο… μπαλάκι ευθυνών, που όμως ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν αφορά τον παθόντα για τον οποίο ευχόμαστε πάντα να μην είναι σοβαρά!

Σχετικά Άρθρα