Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Π.Μπουγδάνος:"Από τα ΜΜΕ έμαθα για την σύσκεψη για το Φράγμα!"

Πέμ, 09/07/2020 - 14:58
φωτο αρχείου

Από τα ΜΜΕ πληροφορήθηκε, όπως δήλωσε,  ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος την σύσκεψη που είναι προγραμματισμένη για το «Φράγμα Κόρης Γεφύρι» , την Παρασκευή 24 Ιουλίου, με την συμμετοχή πιθανά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

«Δεν έχω λάβει καμία πρόσκληση παρόλο που η περιφερειακή ενότητα είναι η επιβλέπουσα αρχή», ανέφερε ο κ. Μπουγδάνος .

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου από τις 24 Ιουνίου, που ήρθε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο ανακεφαλαιωτικός πίνακας, δόθηκε εντολή στον ανάδοχο του έργου μέσα σε 2 μέρες να επανεκκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να εκπονηθεί η σχετική έρευνα που θα δείξει τι γίνεται με την στατική επάρκεια του φράγματος.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 13/08/2020 - 14:26

Στις Οινούσες βρέθηκε για δυο μέρες ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, στην πρώτη του επίσκεψη στο νησί με την παρούσα ιδιότητα.

Συμφώνα με τον δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ ο κ. Μουτζούρης επισκέφτηκε υποδομές του νησιού, όπως η Μονάδα Αφαλάτωσης, την ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών, τον Λιμενικό Σταθμό, το Οικοτροφείο, το Ναυτικό Μουσείο, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Οινουσσών εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα θέματα που συζητήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Δανιήλ στην ΑΛΗΘΕΙΑ, ο Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε για την υποστήριξη όλων των πάγιων αιτημάτων του Δήμου (ΦΠΑ, Οικοτροφείο, Σχολή Σωστικών, ΑΕΝ κλπ).