
«Μπάχαλο» χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο της Χίου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης.
Επιβάτης και ο ίδιος της πρωινής πτήσης έκανε λόγο για μια κατάσταση που ταλαιπωρεί τους επιβάτες καθώς λόγω καιρικών συνθηκών και εργασιών στο Αεροδρόμιο της Χίου αρκετές πτήσεις έφθασαν πάνω από το νησί αλλά δεν προσγειώθηκαν, επιβάτες έμειναν εκτός για να εκτελεστεί το δρομολόγιο, ενώ οι αποσκευές έρχονται με το …πλοίο!
«Αναρωτιέμαι πόσο ακόμη και οι ίδιες οι αεροπορικές εταιρείες θα ανέχονται αυτή την οικονομική επιβάρυνση πληρώνοντας ξενοδοχεία στους επιβάτες που έμειναν εκτός, διπλά δρομολόγια και αποζημιώσεις», ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «είναι απρέπεια να ζητούν από ταλαιπωρημένους ήδη επιβάτες να μη ταξιδέψουν προκειμένου να εκτελεστεί η πτήση με λιγότερα άτομα».
Ο κ .Μιχαηλίδης καταλόγισε έλλειψη συντονισμού στο θέμα που έχει προκύψει μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων, αναρωτήθηκε τι κάνει η ΥΠΑ και το Υπουργείο Μεταφορών, ενώ πρόσθεσε ότι «το λυπηρό είναι ότι παρόλη την ταλαιπωρία που υπάρχει οι εργασίες δεν φαίνεται να προχωρούν».
Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και ομογενείς με μικρά παιδιά, που έρχονταν στη Χίο, οι οποίοι εκτός από την ταλαιπωρία που υπέστησαν με διαμονή λίγων ωρών τη νύχτα σε ξενοδοχείο, τελικά έφτασαν στο νησί, χωρίς όμως αποσκευές και χωρίς να γνωρίζουν πότε αυτές θα έρθουν με το πλοίο.







































