Προεκλογική (;) αναστολή κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στα Καρδάμυλα

Τετ, 16/01/2019 - 15:20

Δύο ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Καρδάμυλα πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε γνωστό ότι ανεστάλη η απόφαση της διοίκησης για την παύση λειτουργίας του.

Το πόσο θα διαρκέσει η αναστολή, τι μεσολάβησε, καθώς και άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Συμπερασματικά εκείνο που επιβεβαιώνεται είναι η δύναμη της φωνής των Καρδαμυλιτών, που κατάφεραν κι αυτή τη φορά να αποτρέψουν μια αρνητική εξέλιξη για τον τόπο τους. Το ίδιο είχαν κάνει, βγαίνοντας στους δρόμους κι όταν επιχειρήθηκε η αποδυνάμωση του ΕΠΑΛ, το ίδιο έκαναν και τώρα κάνοντας κοινωνούς του αιτήματός τους τους τοπικούς φορείς κι όπως φαίνεται όλα αυτά, σε συνδυασμό με... την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, συνέβαλαν καθοριστικά για την ανατροπή μιας ειλημμένης απόφασης της Εθνικής Τράπεζας, που μην ξεχνάμε πανελλαδικά - όπως και άλλες τράπεζες- προχωρά στο κλείσιμο καταστημάτων της.

Ίσως μάλιστα η περίπτωση του καταστήματός της στα Καρδάμυλα, που θα συνεχίσει - άγνωστο για πόσο ακόμα τη λειτουργία του- να είναι η μοναδική για την οποία υπάρχει αλλαγή πλεύσης.

Σχετικά Άρθρα