Πρόγραμμα "ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ" από την Τοπική Κοινότητα Χίου

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 11/10/2019 - 14:40

Την πρωτοβουλία «ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ» ένα σύστημα που έχει σκοπό για να βοηθήσει τους άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχος, φοιτητές, φαντάρους , σε συνεργασία με καταστηματάρχες και επαγγελματίες, παρουσίασε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χίου Σίμος Βενέτος.

«Οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας μπορούν να προσφέρουν ένα χρηματικό αντίτιμο προϊόντων και υπηρεσιών στους καταστηματάρχες, οι οποίοι με την σειρά τους θα φροντίσουν να παρέχουν το αντίστοιχο προϊόν ή την υπηρεσία σ΄ αυτούς που το χρειάζονται. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα αυξάνονται καθημερινά, και μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε από την αφίσα με την τεράστια καρδιά που έχουν αναρτήσει στις προθήκες των καταστημάτων τους», ανέφερε ο κ.Βενέτος.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χίου ανακοίνωσε την ομόφωνη ψήφιση στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου για την αξιοποίηση δημοτικού κτίσματος και αθλοπαιδιών που βρίσκεται πίσω από τις Εργατικές κατοικίες των Λιβαδίων, με στόχο να αποτελέσει ένα χώρο αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού.

«Πρόκειται για μια  «μικρή Φάρκαινα» η οποία θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Χίου» τόνισε ο κ.Βενέτος συμπληρώνοντας ότι  η  συγκεκριμένη πρόταση είναι ανεξάρτητη από άλλο έργο γειτονικής αξιοποίησης και επέκτασης του γηπέδου του Βούρειου η οποία έχει εξαγγελθεί.

 

to_programma_se_anamoni_apo_tin_topiki_koinotita_hioy

Σχετικά Άρθρα