Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά η... πολιτική

Δευ, 04/03/2024 - 20:00

Νομίζουμε είχαμε προβλέψει μετεκλογικά ότι ο πρώην Δήμαρχος είναι πολιτικό όν και δεν θα καθίσει ήσυχος, στην... ήττα του.

Η ανάρτηση δική του, μαζί με την φωτογραφία.

Η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

"Σήμερα βγήκα βόλτα και εγώ σε δύο σημαντικά έργα που ξεκίνησαν να εκτελούνται επί των ημερών μας. Δρόμοι και πεζοδρόμια πέριξ Ιεράς Μητροπόλεως και όχι μόνο που αλλάζουν μετά από δεκαετίες το ιστορικό κέντρο της πόλης μας. Το έτερο μεγάλο έργο η ανάπλαση του δημοτικού κήπου. Ένας κήπος διαλυμένος, ένας κήπος με ημερομηνία θανάτου όπως είχε καταντήσει και δεν θα περιγράψω την κατάντια του. Ναι καθυστέρησε, ναι υπήρξαν προβλήματα, ναι όλοι θέλαμε να είχε ήδη τελειώσει ναι ναι ναι πολλά ναι όμως οδεύει στην ολοκλήρωση του το επόμενο διάστημα και τότε θα ήθελα πραγματικά δίκαιη κριτική και για όσα τραβήξαμε αλλά και για όσα δίκαια η άδικα ακούσαμε γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται για όλους και για όλα.

Υ.Γ.: Θα είμαι παρόν στα έργα που εκτελούνται και που αφήσαμε να υλοποιηθούν και να εκτελεστούν και ειδικά σε όσα είναι ήδη σε εξέλιξη, διότι για τους πολιτικούς εκτός των βιολογικών τους παιδιών, παιδιά τους είναι και τα έργα τους που βελτιώνουν την ζωή των ανθρώπων…

 

Σχετικά Άρθρα