Χίος, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

Σε περίπτωση δίωξης τα βίντεο στην Εισαγγελέα

Κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα του Αστυνομικού Διευθυντή από τα τζάμια της σπασμένης πόρτας του Δημαρχείου
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 14/01/2020 - 06:28

Αν τα τζάμια της σπασμένης πόρτας του Δημαρχείου έπεφταν πάνω στον παριστάμενο Αστυνομικό Διευθυντή Δημ. Αυγερινό αλλά και άλλους Αστυνομικούς θα είχαμε τον τραυματισμό τους.

Αυτό έγινε χθες το απόγευμα, στη διάρκεια της προσπάθειας των Αστυνομικών να προστατεύσουν τον υφυπουργό Νότη Μηταράκη, που προσέρχονταν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, προκειμένου να στηρίξει τις θέσεις της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό- προσφυγικό πρόβλημα.

Εκεί θερμόαιμοι διαδηλωτές έσπασαν την πόρτα του Δημαρχείου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση εισαγγελικής παραγγελίας τα Μέσα ενημέρωσης είναι υποχρεωμένα να παραδώσουν τα σχετικά βίντεο, που διαθέτουν, ενώ το ίδιο πρέπει να γίνει με σχετικά βίντεο και φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ίδιο ισχύει και για θερμόαιμους επίσης πολίτες, που παρακολούθησαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και απείλησαν ή προσέβαλαν τους παριστάμενους αιρετούς.

Σχετικά Άρθρα

Τη μαχαίρωσε τα χαράματα 20χρονος στο ΚΥΤ Μόριας
Δευ, 20/01/2020 - 20:53

Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 18χρονη από το Αφγανιστάν που φέρεται να τραυματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα από 20χρονο Αφγανό, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Τραυματισμένη στο στήθος και την κοιλιά, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη.

Σύμφωνα με το "Νησί" της Μυτιλήνης για το συμβάν συνελήφθη ο 20χρονος από την αστυνομία, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.