Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Στ. Κάρμαντζης: "Η Παναιγιακή κινητοποίηση είναι μόνο η αρχή"

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 06/12/2019 - 13:52

Είναι η πρώτη αντίδραση, ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, σχολιάζοντας την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την Παναιγιακή κινητοποίηση που θα πραγαμτοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου για το μεταναστευτικό - προσφυγικό.

«Όλα καθημερνά αλλάζουν, όλα καθημερινά… μαγειρεύονται και δεν υπάρχει τίποτα σε σταθερή βάση», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χίου, που μαζί με τους δημάρχους των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου αλλά και την Περιφέρεια, βάζουν λουκέτο στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου σε μια πρώτη, όπως ανέφερε, κινητοποίηση διαμαρτυρίας.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 18/01/2020 - 20:40

Την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών από τον υπερπληθυσμό μεταναστών και προσφύγων συζήτησε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων της χώρας Δημήτρη Παπαστεργίου.

Λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν πέραν της λακωνκής ανάρτησης του υπουργού στην οποία σημειώνει: 

Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και διαπιστώσαμε για την ανάγκη δίκαιης κατανομής της μεταναστευτικής κρίσης στην ενδοχώρα στα πλαίσια μιας συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος. Με χαρά άκουσα την άποψη του για την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών.