Χίος, Δευτέρα 3 Αυγούστου

Στ. Κάρμαντζης: "Η Παναιγιακή κινητοποίηση είναι μόνο η αρχή"

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 06/12/2019 - 13:52

Είναι η πρώτη αντίδραση, ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, σχολιάζοντας την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την Παναιγιακή κινητοποίηση που θα πραγαμτοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου για το μεταναστευτικό - προσφυγικό.

«Όλα καθημερνά αλλάζουν, όλα καθημερινά… μαγειρεύονται και δεν υπάρχει τίποτα σε σταθερή βάση», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χίου, που μαζί με τους δημάρχους των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου αλλά και την Περιφέρεια, βάζουν λουκέτο στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου σε μια πρώτη, όπως ανέφερε, κινητοποίηση διαμαρτυρίας.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 03/08/2020 - 18:38

Σπάνια ευαισθησία...

Συμπολίτης ΑμΕΑ από τον Καταρράκτη ευχαριστεί τον Δήμαρχο Χίου γιατί του υποσχέθηκε μια ράμπα ΑμΕΑ στο χωριό του και αυτό υλοποιήθηκε.

Στο θέμα αναφέρεται και ο Δήμαρχος σε σχετική ανάρτηση του σημειώνοντας: 

"Το είχαμε υποσχεθεί και το πραγματοποιήσαμε.Μια ράμπα για ένα συμπολίτη μας με ειδικές ανάγκες, για να μπορεί να απολαμβάνει την θαλασσα και το μπάνιο του στον Καταρράκτη που διαμένει. Δυσκολή κατασκευη όμως ολοκληρώθηκε όπως βλέπετε στις φωτογραφίες"

Εννοείται βεβαίως ότι η ράμπα είναι δημόσια που σημαίνει ότι όσα ΑμΕΑ επιθυμούν ένα μπάνιο στον Καταρράκτη τώρα μπορούν να το πραγματοποιήσουν.