
Την εκτίμηση ότι «παγώνει» η δημιουργία δομής στο 17, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αυτοδιοικητικών του Βορείου Αιγαίου.
«Στην συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα, μετάφερα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου καθώς δεν είχα εξουσιοδότηση από τους συμπολίτες μου για κάτι διαφορετικό», ανέφερε ο δήμαρχος Χίου συμπληρώνοντας ότι η τρίωρη συζήτηση με τον πρωθυπουργό διεξήχθη σε καλό κλίμα.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Χίου ανέφερε ότι το «πάγωμα» της δημιουργία νέας δομής σημαίνει και την συνέχιση λειτουργιάς της ΒΙΑΛ, ενώ αναφορικά με το αν θα γίνει εκ νέου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να υπάρχει πιθανά διαφορετική πρόταση, όπως ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Κάρμαντζης τόνισε τι θα προηγηθεί συνάντηση με τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και αν χρειαστεί θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο.





































