Σταμάτης Κάρμαντζης: «Η απλή αναλογική έφερε ακυβερνησία στους Δήμους»

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 19/05/2021 - 13:46

Ικανοποιημένος από τις αλλαγές που  φέρνει στην τοπική αυτοδιοίκηση το νέο νομοσχέδιο, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, τονίζοντας ότι με τον νέο νόμο θα λυθεί σειρά προβλημάτων.

«Όπως φάνηκε δεν ήμασταν έτοιμοι για την απλή αναλογική που το μόνο που έφερε είναι ακυβερνησία στους δήμους», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου, 21 μήνες μετά την ανάληψη του δημαρχιακού θώκου και με 6 ακόμη δημοτικές παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Η κυβέρνηση κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και θέλει να επαναφέρει την ενισχυμένη αναλογική, καθώς έτσι ο πρώτος συνδυασμός θα μπορέσει να διοικήσει και να υλοποιήσει αυτό που υποσχέθηκε στους συνδημότες του», ανέφερε ο Σταμάτης Κάρμανζτης συμπληρώνοντας ότι «η ενισχυμένη αναλογική δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν συνεργασίες ανάμεσα σε δημοτικές παρατάξεις».

Παράλληλα ο Δήμαρχος Χίου αναφέρθηκε στις τοπικές κοινότητες λέγοντας ότι στηρίξει τον ρόλο τους υπογραμμίζοντας ότι αυτός θα πρέπει να συνεχιστεί, μιας και μέσα από αυτόν εκφράζονται οι τοπικές κοινωνίες.

 

 

i_apli_analogiki_efere_akyvernisia_stoys_dimoys

Σχετικά Άρθρα