Χίος, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Συγχαρητήρια ΝΟΔΕ Χίου για πρωτιά Δ.Κ.Μ. στις εκλογές των μηχανικών

Τρί, 05/11/2019 - 15:05

Με το πανελλαδικό ρεύμα πήγαν και οι Χιώτες Μηχανικοί αναδεικνύοντας στις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ, πρώτη δύναμη την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, δίνοντάς της 41,61%.

Για τα αποτελέσματα, με το παρακάτω δελτίο Τύπου, η ΝΟΔΕ Χίου συγχαίρει για την επιτυχία της παράταξης:

«Με το πέρας των εκλογών του ΤΕΕ και έχοντας γνώση των τελικών αποτελεσμάτων θα θέλαμε να συγχαρούμε τα μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ), με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό για την εντυπωσιακή νίκη τους με ποσοστό 39,66%.

Θα θέλαμε επίσης, να συγχαρούμε θερμά, τους υποψηφίους της ΔΚΜ στο Νομό Χίου που κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση σε ψήφους  (41,61%) μετά από αρκετό καιρό καταλαμβάνοντας 4 από τις συνολικά 11 έδρες, και ειδικότερα τον επικεφαλής της παράταξης στην Χίο Αριστοτέλη Σταμούλα (υπεύθυνος στελέχωσης του ψηφοδελτίου) που αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στο Νομό, καθώς και τους υποψήφιους/μέλη της ομάδας Υποδομών της ΝΟ.Δ.Ε ΧΙΟΥ Κακούλα Γεώργιο, Καλλέργη Θεόδωρο και Στρογγυλό Σωτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κάλπη του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος η ΔΚΜ στο Νομό μας έλαβε ποσοστό 77,46%.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες τους για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για αυτούς, όσο και για την κοινωνία γενικότερα.»

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 20/02/2020 - 20:05

Νομοθετική πρωτοβουλία που θα διευκολύνει την άμεση πρόσληψη ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, ώστε να ενισχυθούν τα νοσοκομεία των 5 νησιών που δέχονται τον μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Χρειάζονται ενίσχυση και στήριξη, γιατί είναι  φτιαγμένα για να υπηρετούν τους κατοίκους των νησιών. Η πρώτη προτεραιότητα, λοιπόν, είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι νησιώτες. Πρέπει να ενισχύσουμε τα νοσοκομεία μας και αυτό θα κάνουμε νομοθετικά, έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες. Και βεβαίως είμαστε ανθρωπιστές, είμαστε Έλληνες, είμαστε φιλόξενοι και θα στηρίξουμε και τα ΚΥΤ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Όπως είπε ο Β. Κικίλιας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα και εμβολίασε όλα τα παιδιά και εφήβους σε όλα τα ΚΥΤ και στη Μόρια.

Όπως ανέφερε ο υπουργός «έγινε μία πάρα πολύ καλή δουλειά με τα βασικά εμβόλια με τα οποία πρέπει να είναι εμβολιασμένα. [Στέλνουμε] συνέχεια κόσμο, ειδικούς επιστήμονες, γιατρούς, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε μια προσπάθεια που κάνει η χώρα, που δεν είναι καθόλου εύκολη».

Όμως ο υπουργός Υγείας μίλησε και για το σχεδιασμό της κυβέρνησης για τα καινούργια κέντρα, στα οποία, όπως είπε, θα υπάρχουν πρωτοβάθμιες μονάδες Υγείας που θα εξυπηρετούν όσους διαμένουν σ’ αυτά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ