Σύμπραξη Δημιουργίας: Εντύπωση και απορία προκαλεί ακόμα μία φορά η αντιφατική στάση της Συμμαχίας Αξιών

Πέμ, 17/12/2020 - 17:06

«Εντύπωση και απορία προκαλεί ακόμα μία φορά η αντιφατική στάση της Συμμαχίας Αξιών, καθότι ψηφίζει εισηγήσεις στα Διοικητικά Συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου και στη συνέχεια προβαίνει σε επικριτικές ανακοινώσεις», αναφέρει σε δελτίο τύπου της η Σύμπραξη Δημιουργίας, ακουλυθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος αφορά το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου όπου υπερψηφίστηκε η εισήγηση αναφορικά με τους συντελεστές των τελών των ακινήτων και εν συνεχεία προέκυψε ανακοίνωση στην οποία διατυπώθηκε αδικαιολόγητη αρνητική κριτική.
 
Δεν θα σχολιαστεί περαιτέρω το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, θα επισημανθεί ακόμα μία φορά ότι η Δημοτική Αρχή -όπως έχει αποδείξει έμπρακτα- θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους επαγγελματίες με κάθε τρόπο και μέσο.
 
Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των πολιτών και είμαστε πάντα ανοιχτοί για διάλογο. Αυτό πράττουμε και θα συνεχίζουμε να πράττουμε αδιάλειπτα και συστηματικά. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεκτικά πυροτεχνήματα με ατυχείς προθέσεις εντυπωσιοθηρισμού».

Σχετικά Άρθρα