Χίος, Κυριακή 12 Ιουλίου

Σύμβαση με την Περιφέρεια για την συνέχιση των εξωτερικών ιατρείων της ΒΙΑΛ

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 28/05/2020 - 14:18

 Το υπουργείο Μετανάστευσης θα χρηματοδοτήσει την συνέχιση της λειτουργία των εξωτερικών ιατρειών της ΒΙΑΛ, και για το λόγο αυτό θα γίνει μια προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Χίου και Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έτσι ώστε να μπορούν να δοθούν τα χρήματα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να συνεχίσει η λειτουργία των εξωτερικών ιατρειών στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ.

«Είμαστε ανοικτοί και συνεργάσιμοι σε κάθε τι που είναι για το καλό του τόπου μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου συμπληρώνοντας ότι αρμόδιος για όλο το θέμα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παντελής Βρουλής.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 12/07/2020 - 08:58

Διήμερο οικογενειακής ξεκούρασης για τον υπουργό Μετανάστευσης, Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη, που δεν το συνδύασε μόνο με επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Χίου και συνέντευξη τύπου αλλά και επίσκεψη στο Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων του Πολεμικού Ναυτικού "Σημαιοφόρος ΞΕΝΟΣ", που ναυλοχεί στο Λιμάνι μας, με βασική αποστολή του την συνδρομή στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

Στην διάρκεια της επίσκεψης ο υπουργός συνομίλησε με τον Κυβερνήτη για την ακριβή αποστολή του σκάφους καθώς και με μέλη του πληρώματος, ενώ εθιμοτυπικά έγινε ανταλλαγή δώρων.