Συνάντηση Χαλκούσων με τον Δήμαρχο ενάντια στην παράκαμψη του χωριού

Δευ, 04/09/2023 - 06:01

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Χαλκούσοι από την μία για να κλείσει η ΒΙΑΛ, που ξεπερνά πάλι τους 500 διαμένοντες (!) και από την άλλη για να ακυρώσουν το έργο παράμψης του χωριού τους.

Προς τούτο θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη την Πέμπτη το πρωί.

Σε σχετική τους ανκοίνωση επισημαίνουν:

Μήνυμα αγωνιστικής επαγρύπνισης και δυναμικήε αυτοάμυνας από το Χαλκειός να κλείσει η ΒΙΑΛ, να ακυρωθεί το καταστροφικό έργο της παράκαμψης του χωριού, που προωθεί με το έτσι θέλω ο Μουτζούρης. Να σεβαστεί η σημερινή και η νέα Περιφερειακή Αρχή τα δικαιώματα μας.

Μετά από τη σύσκεψη των χωριανών στη Δημοτική αίθουσα Χαλκειούς στις 13 Ιουλίου 2023  και τις ενέργειές μας ως τώρα, προχωρούμε στην προσέγγιση και ενημέρωση προσώπων, που βρίσκονται σε επιτελικές θέσεις του Δημόσιου βίου.

Αυτή τη φορά  αντιπροσωπεία από συγχωριανούς πρόκειται να συναντηθούμε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρματζη, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 11.30, για να ζητήσουμε τη συμπαράστασή του στον αγώνα μας.

Επειδή αγαπούμε τον τόπο μας και σεβόμαστε το φυσικό μας περιβάλλον  δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν καταπατητή να βεβηλώσει την προγονική μας γη. Θα προστατέψουμε τα χώματα που πότισαν με τον ιδρώτα τους οι γονείς μας και οι παππούδες μας από όποιους τολμήσουν να μας επιτεθούν με τις μπουλτόζες τους. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε ως εισβολείς κατακτητές.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα: Χρήστος Κοντογιάννης, Νικόλαος Κουτσουράδης, Αντώνης Μαμούνας, Παντελής Καραμανής και Γιώργης Φουσκούδης.

 

Σχετικά Άρθρα