Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Συνάντηση Ν. Μηταράκη - ΟΕΒΕ Χίου: Θα ζητήσουν τα υπεσχεθέντα για το νησιωτικό ΦΠΑ

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 07/10/2019 - 15:52

 

Αυτή τη φορά δεν θα πάνε κάτω από το γραφείο του φωνάζοντας για τον μειωμένο ΦΠΑ, αλλά το ραντεβού είναι προγραμματισμένο, μιας και μια ακόμη παράταση για την ισχύ του μέτρου πλησιάζει στο τέλος της.

Ο λόγος για τη Διοίκηση της ΟΕΒΕ Χίου, που όπως είπε ο Πρόεδρός της, Βασίλης Παππάς, θα συναντηθεί το πρωί του Σαββάτου  με τον Βουλευτή Χίου και υφυπουργό Εργασίας, Νότη Μηταράκη, προκειμένου να του θέσει του θέμα και να διεκδικήσει την υλοποίηση των προεκλογικών υποσχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζοντας νόμο που θα κατοχυρώνει τους μειωμένους συντελεστές στα νησιά μας, όχι πάντως λόγω του προσφυγικού.

«Δεν θα μείνουν στα ραβασάκια, ούτε στις επαφές, να το ξέρουν ότι θα μας βρούν μπροστά τους αν δεν λυθεί οριστικά το ζήτημα», κατέληξε  ο κος Παππάς.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 18:07
Ν. Μηταράκης

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, θα μεταβεί στη Χίο, όπου και θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού.

Συγκεκριμένα, στις 12.00, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου,  Παντελή Μπουγδάνο.

Στη συνέχεια στην 1.00 μ. θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου,  Σταμάτη Κάρμαντζη, η οποία θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο του νησιού. Μετά το πέρας της, ο κ. Μηταράκης θα κάνει δηλώσεις στα παρευρισκόμενα μέσα ενημέρωσης.