Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Συνεχίζονται οι επισκευές των Σχολείων

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 31/07/2020 - 18:18

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, ο Δήμος Χίου συνεχίζει τις επισκευαστικές εργασίες των σχολικών συγκροτημάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό οι σχολικές μονάδες της Χίου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας. Βασική προτεραιότητα του Δήμου είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων ασφαλείας ώστε οι μαθητές να απολαμβάνουν ένα υγιές και φιλόξενο σχολικό περιβάλλον.

Οι επισκευαστικές παρεμβάσεις αφορούν τα παρακάτω σχολικά κτίρια: α) 3ο Νηπιαγωγείο Βροντάδου (Αγίου Μάρκου) β) 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Μηνά - Κουτσουράδειος Σχολή (Νεχώρι). γ) 1ο -9ο Νηπιαγωγείο Χίου (Αγίου Θωμά) δ) 6ο Νηπιαγωγείο Χίου (Παναγία Ευαγγελίστρια).

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται αποτελούν στιγμιότυπα από τις εργασίες στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Μηνά - Κουτσουράδειος Σχολή (Νεχώρι), οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί, καθώς και από το 3ο Νηπιαγωγείο Βροντάδου (Αγίου Μάρκου), που τώρα λαμβάνουν χώρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.