Συνεχίζουμε δυνατά και αγωνιστικά!

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Παρ, 09/11/2018 - 06:48
ΠΑΜΕ

Συνεχίζουμε δυνατά και αγωνιστικά!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε όσους και όσες στηρίξατε με την ψήφο σας στις εκλογές, για τα "Υπηρεσιακά Συμβούλια" την "Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών" (στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ) σε ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ.

Η Α.Σ.Ε εξέλεξε και πάλι αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Χίου (Μάρκος Σκούφαλος με αναπληρωματικό το συνάδελφο Δημήτρη Νομικό) και με την καθοριστική σας ψήφο εξέλεξε και πάλι αιρετό στο ΑΠΥΣΠΕ Β. Αιγαίου. Αναδείχθηκε σε δεύτερη δύναμη στο ΠΥΣΠΕ Χίου και σε πρώτη δύναμη σε ΑΠΥΣΠΕ Β. Αιγαίου και στο ΚΥΣΠΕ στη Χίο.

 Τα πολιτικά συμπεράσματα μας για αυτήν την εκλογική μάχη θα ανακοινωθούν σύντομα.

Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε «τα μάτια και τ’ αυτιά των συναδέλφων» μέσα στα υπηρεσιακά συμβούλια, χωρίς αυταπάτες.

Στους αγώνες μας βρίσκεται η ελπίδα και η προοπτική.

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο, χρειάζεται απάντηση στη συνέχιση της αντιλαϊκής - αντιεκπαιδευτικής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα, την εκπαίδευση, την υγεία, τη μητρότητα, τη ζωή.

Άμεσος σταθμός η "Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία" την Τετάρτη 14/11/18, με συγκέντρωση στην είσοδο Απλωταριάς στις 10:00 π.μ.

Χωρίς την μαζική συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, που υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και καταρρακώνει εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, δεν μπορεί να υπάρξει βελτίωση της ζωής μας.

Σχετικά Άρθρα