«Συσπειρωμένα» πυρά κατά πάντων

Συνέντευξη Τύπου υποψηφίων ΛΑΣ και καταγγελία για προεκλογικούς βανδαλισμούς
Τρί, 13/05/2014 - 10:46

Το διακύβευμα των Δημοτικών – Περιφερειακών εκλογών και οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρουσίασαν χθες σε συνέντευξη Τύπου οι  Στρατής Κόρακας, Γιώργης Αμπαζής ,Υποψήφιοι Περιφερειάρχης και  Αντιπεριφερειάρχης Χίου, αντίστοιχα με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Μάρκος Σκούφαλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου.

Με πυρά κατά πάντων, υποστήριξαν ότι η φωνή της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ξεκάθαρη, ότι πρόκειται για το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από τους Κομμουνιστές και τους συμμάχους τους, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που δήλωναν ανεξάρτητοι, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σκούφαλος, ή τη δημοτική αρχή που δήλωνε αυτοδιοικητική.

Στην πορεία – είπε – το τοπίο ξεκαθάρισε.

«Έχουμε τη δημοτική Αρχή ΠΑΣΟΚ με τα μισά στελέχη της ΝΔ, μαζί με τον κύκλο των ομοίων και τα σιτίζομενα ιερατεία, έχουμε ανοιχτά τη στήριξη στην «Πρωτοβουλία» πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, πρώην δημάρχων, βουλευτών, στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ανένηψαν εντός ενός έτους και θεωρούν ότι δεν είναι πλέον αμαρτωλοί και φυσικά έχουμε την κυβερνώσα αριστερά, τη ΔΗΜΑΡ, και από την άλλη μεριά έχουμε τη «Χιακή Συμπολιτεία» η οποία βγαίνει πλέον και λέει ότι στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, Κοτσακικό ΠΑΣΟΚ λέμε εμείς, αλλά ταυτόχρονα δηλώνει και ανεξάρτητη», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος της ΛΑΣ.

Ο Στρατής Κόρακας, που θα είναι σήμερα και ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική συγκέντρωση της ΛΑΣ, σημείωσε ότι η θέση των υποψηφίων, είτε για τις τοπικές εκλογές, είτε για τις ευρωεκλογές είναι εκείνη που πρέπει να καθορίσει την ψήφο των πολιτών και ότι θα ήταν λάθος η όποια επιλογή να γίνει με βάση συγγένειες, φιλίες, συμπάθειες μπορεί να έχει κανείς.

 

Βανδαλισμοί στο περίπτερο της ΛΑΣ

 

Στο μεταξύ σήμερα η Τοπική Επιτροπή του ΚΚΕ καταγγέλλει βανδαλισμούς στο εκλογικό περίπτερο της ΛΑΣ.

Αναλυτικά σημειώνει:

«  Καταγγέλλουμε τις θρασύτατες επιθέσεις από "γνωστούς- αγνώστους" που επιδίδονται τις τελευταίες μέρες σε καταστροφές του προεκλογικού πολιτικού υλικού του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης Χίου και Β.Αιγαίου, όπως και σε βανδαλισμούς του εκλογικού περιπτέρου της ΚΟ Χίου του ΚΚΕ. Μάλιστα η χτεσινοβραδινή τους επίθεση στο εκλογικό περίπτερο, λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΚΟ Χίου, δείχνει ότι ο πραγματικός τους αντίπαλος είναι το ΚΚΕ που παλεύει ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και στα συμφέροντα που την υπηρετούν. Αν νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα φοβίσουν τους κομμουνιστές και τους συμμάχους τους είναι πολύ γελασμένοι!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρούς εμπόρους κι αγρότες, τους άνεργους, τις γυναίκες, τους νέους αποφασιστικά να στηρίξουν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια, το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που είναι το πραγματικό στήριγμα κι η δύναμη του λαού! Όλοι στην προεκλογική συγκέντρωση της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ με κεντρικό ομιλητή τον Σ. Κόρακα, υποψήφιο περιφερειάρχη Β.Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και τους Γ.Αμπαζή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χίου και τον Μ. Σκούφαλο, υποψήφιο Δημαρχο Χίου, απόψε στις 8μμ στην Είσοδο της Απλωταριάς.»  

Σχετικά Άρθρα