Τα προβλήματα της Αμανής στο Δημοτικό Συμβούλιο

Τρί, 11/02/2020 - 06:45

Τα προβλήματα που δημιούργησαν στην Βολισσό αλλά και  στην ευρύτερη περιοχή της Αμανής οι κακοκαιρίες του Ιανουαρίου, παρουσίασαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας αποζημιώσεις το Τοπικό Συμβούλιο Βολισσού και κάτοικοι της περιοχής.

Το θέμα έθεσε στην συνεδρίαση ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκος Σκουφάλος, που ζήτησε η αποκατάσταση των ζημιών σε ποτάμια αλλά και στο σχολειό να καλυφτεί από επιπλέον χρηματοδότης και όχι από την πενιχρή χρηματοδότηση του Τεχνικού Προγράμματος της περιοχής.

 «Έχουμε αφήσει στη τύχη της τη …ρήτρα της Αμανής», ανέφερε ο κ. Σκούφαλος.

«θα μας βρείτε απέναντι σε μια απόφαση που θα αφαιρεί κονδύλια από το Τεχνικό πρόγραμμα της Βολισσού για την αποκατάσταση των ζημιών», τόνισε ο πρόεδρος  του Τ.Σ Σωτήρης Παραδέίσης.

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές κατά την συζήτηση του θέματος κυρίως μεταξύ του αντιδημάρχου Αμανής Σιδερή Ντομάτα, της Δημοτικής Συμβούλου της περιοχής Βιβής Ποταμούση αλλά και του τέως Δημάρχου Μανώλη Βουρνού με αφορμή την …ρητορική ερώτηση του πρώτου σχετικά με ενέργειες της προηγμένης δημοτικής αρχής στην περιοχή προκειμένου να μην είναι ευάλωτη στις κακοκαιρίες.

Η συζήτηση του θέματος «έκλεισε» με την υπόσχεση του πρόεδρου του Σώματος Παύλου Καλογεράκη ότι η Δημοτική Αρχή αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα αντιμετωπίσει με φροντίδα τα πρόβλημα της περιοχής και των κάτοικων της.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα