Θαύμα!!! Ήρθε το συνεργείο για το ρεύμα στη μονάδα αφαλάτωσης δίπλα στη... ΔΕΗ

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 20/08/2019 - 14:58

 

Ε, ναι αποτελεί είδηση το παραπάνω, αφού δυστυχώς παρ'όλο που έχουν περάσει πάνω από 5 μήνες απ' όταν κατατέθηκε το αίτημα από τη ΔΕΥΑΧ για την ηλεκτροδότηση της νέας μονάδας αφαλάτωσης πλησίον του εργοστασίου της ΔΕΗ, τελικά, όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Παντελής Νεαμονίτης, σήμερα για 2η ημέρα εκτελεί εργασίες ο εργολάβος που είναι υπεύθυνος για την παροχή του ρεύματος. 

"Εκτιμούμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι εργασίες θα ολοκληρωθούν", είπε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι άμεσα θα μπορέσει να δουλέψει η μονάδα παρέχοντας έως 2.000 κ.μ. ημερησίως, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της Δ.Ε. Αγίου Μηνά, περιοχή που υδροδοτείται σήμερα μερικώς από τη μονάδα (με υψηλό τίμημα αφού δουλευει με γεννητρια για να παρέχει μόνο 800κ.μ.) και από τη γεώτρηση του Κοουτρουλόμυλου, η οποία όμως υδροδοτεί και την πόλη.

Στο ερώτημα αν στο νερό που παρέχεται στην κατανάλωση από τις γεωτρήσεις οι ενδείξεις των βαρέων μετάλλων είναι εντός ορίων απάντησε λέγοντας ότι αυτό συμβαίνει, όσον αφορά το τελικό προϊόν στις βρύσες μας, επικαλούμενος την ανάμειξη του νερού από διάφορες πηγές.

se_leitoyrgia_i_monada_afalatosis_sti_dei_apo_tin_paraskeyi

Σχετικά Άρθρα