Χίος, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής μέριμνας και δημόσιας υγείας ο Π. Βρουλής

Τετ, 14/08/2019 - 19:13

Τελικά η... λευκή σημαία που σήκωσε ο Παντελής Βρουλής πρώτος σε ψήφους με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, κράτησε ... μια μέρα.

Έτσι μετά την άρνηση να δεχθεί την θέση του Προέδρου του Περ. Συμβουλίου, την οποία πρότεινε τιμητικά ο Κ. Μουτζούρης, λέγοντας πως άλλα είχαν συμφωνήσει και θέλει την θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, όταν ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την απόφαση του, αυτή η θέση να δωθεί στον Παντελή Μπουγδάνο, φάνηκε προς στιγμήν ότι θα υπάρχει ρήξη, που τελικά, όπως προαναφέρθηκε κράτησε... μια μέρα.

Αυτό γιατί το απόγευμα της Τετάρτης ο Κ. Μουτζούρης ανακοίνωσε ότι θα τοποθετήσει τον Π. Βρουλή στην θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής μέριμνας και δημόσιας υγείας.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο Π. Βρουλής δήλωσε ότι αποδέχεται τον ορισμό, καθώς αφορά αντικείμενο, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 12/08/2020 - 20:23

 

       Βολισσιανό, χαρακτηρίζει τον Μιχάλη Κράτσιο – Κοτσακά, υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ το Κοινοτικό Συμβούλιο Βολισσού με το παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνηση όλων των συγχωριανών απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον εξαίρετο Βολισσιανό κ. Μιχάλη Κράτσιο – Κοτσακά για την τοποθέτησή του στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των Η.Π.Α.

       Γνωστός στους περισσότερους από τις συχνές επισκέψεις του στο χωριό του, τόσο ο νέος υφυπουργός όσο και οι γονείς του, ο κ. Γιάννης Κράτσιος και η κ. Μαίρη Κοτσακά αποτελούν πρόσωπα αγαπητά στη μικρή κοινωνία της Βολισσού.

       Φέτος, λόγω του κορωνοϊού, ο Μιχάλης Κράτσιος – Κοτσακάς δεν μπόρεσε να έρθει στη Βολισσό, όμως πέρσι το καλοκαίρι είχε έρθει  για σύντομες διακοπές, αν και  ήταν ήδη, διευθυντής του Γραφείου Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου.

       Στη συγχαρητήρια επιστολή του το Συμβούλιο Κοινότητας Βολισσού αναφέρει:

        «Κύριε υφυπουργέ, Αγαπητέ Μιχάλη

          Οι κάτοικοι της Βολισσού και οι όπου γης Βολισσιανοί αισθάνθηκαν ξεχωριστή χαρά και μεγάλη περηφάνεια μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτησή σας στη θέση του υφυπουργού Άμυνας των ΗΠΑ.

         Τα συναισθήματα αυτά είναι απόλυτα φυσιολογικά γιατί και η οικογένειά σας και εσείς προσωπικά είστε άνθρωποι που από τα παιδικά σας χρόνια ζυμωθήκατε με τα Βολισσιανά στοιχεία και έχετε την αμέριστη εκτίμηση των συγχωριανών σας. 

         Για την εκτίμηση προς το πρόσωπό σας και την οικογένειά σας δεν στηριζόμαστε σε αόριστες πληροφορίες τρίτων, αλλά στην προσωπική αντίληψη των ανθρώπων που σας γνωρίζουν προσωπικά και είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Βολισσιανών.

        Οι εξαιρετικές σπουδές σας, η επιστημονική και τεχνοκρατική εμπειρία σας και το ήθος σας εγγυώνται ότι και στο μέλλον θα εξακολουθείτε να τιμάτε τη Βολισσό με τις επιτυχίες σας.

        Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Βολισσιανών σας απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και περιμένουμε, με λαχτάρα, τη στιγμή που οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις σας θα σας επιτρέψουν να ξαναβρεθείτε ανάμεσά μας προκειμένου να σας υποδεχτούμε με όλη μας την αγάπη και με κάθε τιμή.

 

              

                                                                      Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου

                                                                                                                                                                                                                       Κοινότητας Βολισσού

                                                                                                   

                                                  

 

                                                                               Σωτ. Παραδείσης