"Θυμίζω ότι δεν έχουμε... Δημοτικές εκλογές"

Σάβ, 06/05/2023 - 06:55

Με αφορμή πλαιάδας ανακοινώσεων και θεμάτων αντιπολιτευτικών παρατάξεων από τον Δήμαρχο Χίου έγινε η παρακάτω ανάρτηση:

"Τις τελευταίες ημέρες ειλικρινά αναρωτιέμαι αν έχουμε βουλευτικές η δημοτικές εκλογές παρακολουθώντας, ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, παρεμβάσεις επί παρεμβάσεων, πομφόλυγες και φληναφήματα από μειοψηφίες, μεμονωμένους και πλειστάκις δοκιμασμένους άπραγους και θεωρητικούς του πουθενά και του τίποτα.

Όλοι αυτοί ασχολούνται με απαράμιλλο… πάθος με την δημοτική μας αρχή από την εξέδρα και φωνάζουν πως να βάλουμε την μπάλα στα δίκτυα.

Εύκολο να κάνεις κριτική, να λες ψέματα ναι λασπολογείς να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες για να εντυπωσιάσεις ανέξοδα, λαϊκίστικα, ανεύθυνα και δημαγωγικά (φυσικά χωρίς κανένα κόστος, πολιτικό, κοινωνικό ,οικονομικό και ενίοτε ηθικό) έξω από τον σκληρό αγωνιστικό χώρο.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο γίνεται ο αγώνας και η μάχη για το τελικό αποτέλεσμα.

Και το αποτέλεσμα και είναι και θα είναι καλό γιατί η ομάδα θέλει,ξέρει, μπορεί,και σκοράρει στα προβλήματα του τόπου μας και με το δεξί και με το αριστερό πόδι και με το κεφάλι.

Υπομονή, τώρα είναι βουλευτικές εκλογές,οι δημοτικές εκλογές είναι μετά από πέντε μήνες.

Μέχρι τότε το σκάφος της Νέας Χίου μας θα ταξιδεύει με ασφάλεια στο μέλλον και θα συνεχίσει και στα επόμενα χρόνια με νέους ορίζοντες και νέους προορισμούς για τον τόπο και τους ανθρώπους μας. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας με υγεία και γαλήνη!"

Σχετικά Άρθρα