
Με διαφορά ενός μηνός από την προηγούμενη επιστολή της η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χίου επανέρχεται με νέα στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, για το ζήτημα της μεταστέγασης στο ΙΚΑ του ΕΟΠΥΥ αλλά και της Επιθεώρησης Εργασίας. Επίσης θέτει το θέμα της στελέχωσης τμήματος απονομής συντάξεων στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ Χίου.
“Οι άνθρωποι… δεν παίζονται”, μας είπε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Κώστας Λίνας, “μας σπάνε τα νεύρα αλλά θα τους τα σπάσουμε κι εμείς, τους γράφουμε κάθε μήνα και μας… γράφουν. Όμως όποτε έρθουν οι εκλογές θα δουν κατάματα, πού θα τους… γράψει ο λαός.”.
Αυτό που τους γράφει το Εργατικό Κέντρο είναι ότι μπορούν να γλυτώσουν το Ελληνικό Δημόσιο από έξοδα 50.000 ευρώ ενοικίων το χρόνο με τη μεταστέγαση του ΕΟΠΥΥ και της Επιθεώρησης Εργασίας στο άδειο κτίριο του ΙΚΑ.







































