Χίος, Σάββατο 25 Μαΐου

Βολές ΛΑΣ κατά ΣΥΡΙΖΑ για την κυβερνητική πολιτική στα "κόκκινα δάνεια"

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
Παρ, 12/04/2019 - 16:03

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Πειφερειάρχης Β. Αιγαίου, Σκούφαλος Μάρκος Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Αμπαζής Γιώργης και Φραγκούλης Κυλαδίτης, υποψήφιοι Σύμβουλοι στην Περιφέρεια και στο Δήμο αντίστοιχα, στην Alpha Bank με αφορμή το κατασχετήριο της μοναδικής κατοικίας του συμπολίτη μας Γιάννη Παληού, με αφορμή το δάνειο που αδυνατεί να αποπληρώσει λόγω των ληστρικών όρων που απαιτεί η τράπεζα και η εισπρακτική εταιρεία, SEPAL που το έχει αναλάβει.

Σε ανακοίνωση της ΛΑΣ αναφέρονται τα εξής:

"Το νέο σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τα λεγόμενα «κόκκινα δάνεια», που αντικαθιστά το νόμο Κατσέλη, είναι σχέδιο παράδοσης της πρώτης κατοικίας στα κοράκια του κεφαλαίου που χρόνια τώρα καιροφυλακτούν να αρπάξουν ό,τι απέμεινε στους δανειολήπτες. Σπίτι και αξιοπρέπεια.

Πρόκειται για ωμό εκβιασμό: Ή εντάσσεσαι στη ρύθμιση και πληρώνεις τις δόσεις που υπολογίζει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, ή αλλιώς, το σπίτι σου μπαίνει στον πλειστηριασμό.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Παληού, βλέπουμε όλους τους συμπολίτες μας, που βρίσκονται σε αυτή τη θέση, του μισθοσυντήρητου ή μικροεπαγγελματία, που σε μια νύχτα η καπιταλιστική κρίση και οι πολιτικές των κυβερνήσεων τους γκρέμισαν όλα τους τα όνειρα. Τα κάλπικα επιχειρήματα της κυβέρνησης και των τραπεζών περί «μπαταχτσήδων» ή «στρατηγικών κακοπληρωτών», στοχεύουν στο μεγάλο μέρος των υπερχρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών και όχι στα δανεικά και αγύριστα του κεφαλαίου ούτε τις ίδιες τις τράπεζες , που με δικά μας λεφτά πληρώνουμε κάθε φορά.

Στην παράστασή μας εξηγήσαμε στα στελέχη της Τράπεζας, ότι δεν θα αφήσουμε να περάσει μια τέτοια πολιτική, που οδηγεί τους συμπολίτες μας στην απόγνωση. Τόσο μέσα στη Βουλή και στο Δημοτικό και Περιφερειακό συμβούλιο που συμμετέχουμε, αλλά κυρίως στο μαζικό κίνημα θα δώσουμε τη μάχη στο όνομα όλων αυτών που θίγονται, να μπλοκάρουμε τα σχέδια κυβέρνησης και Τραπεζών να αρπάξουν τα σπίτια του κόσμου.

Ήταν η αρχή! Συνεχίζουμε!"

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/05/2019 - 06:53

Έχει παγιωθεί πια με τη συχνότητα των εκλογικών αναμετρήσεων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν δίνει μόνο τη δυνατότητα ισότιμης προβολής αλλά της γρήγορης και έγκυρης μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Αυτό θα γίνει άλλη μια φορά την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, όπου η καρδιά της ενημέρωσης αλλά και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο νησί μας αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο θα χτυπά στην ΑΛΗΘΕΙΑ.

Από το πρωί το ραδιόφωνο θα μεταδίδει τον εκλογικό παλμό και θα πραγματοποιούνται ρεπορτάζ στα εκλογικά τμήματα.

Το απόγευμα στις 6.00 τη σκυτάλη θα πάρει η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.

Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, με εκλεκτούς καλεσμένους και συνδέσεις με την Αθήνα αλλά και τα άλλα νησιά θα μεταδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα με τη μορφή καρτών -βλέπετε ένα δείγμα- και την υποστήριξη της Τruth Web Media . Την ίδια ώρα το πρόγραμμα θα μεταδίδεται ραδιοφωνικά αλλά και διαδικτυακά μέσω web tv στην ιστοσελίδα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο internet.

Η μετάδοση θα ολοκληρωθεί όταν υπάρξουν τελικά αποτελέσματα ενώ τη σκυτάλη στο σημείο αυτό θα πάρει το τυπογραφικό μας επιτελείο ώστε η έντυπη ΑΛΗΘΕΙΑ να βρίσκεται στους συνδρομητές της και στα περίπτερα όσο νωρίτερα γίνεται το πρωί της Δευτέρας 27 Μαΐου 2019.