Χίος, Τρίτη 31 Μαρτίου

Υπερπτήσεις στη Χίο από τουρκικά μαχητικά!

Πέμ, 26/03/2020 - 16:19

Κλιμάκωση από την Τουρκία στο Αιγαίο, μέρα με τη μέρα. Οι μαζικές παραβιάσεις, έγιναν καθημερινές υπερπτήσεις, πρώτα σε ακατοίκητα ή σε μικρά κατοικημένα νησιά. Τώρα κάνουν υπερπτήσεις στον Έβρο και σε νησιά όπως η Μυτιλήνη και η Χίος.

Σήμερα ,μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής:

13:57 πτήση πάνω από το  ΒΑ άκρο Χίου στα 6.700 πόδια

13:58  πτήση πάνω από τις Οινούσσες στα 6.700 πόδια

14:04 ένα τουρκικό F-16 πέταξε πάνω από το νότιο άκρο της Χίου στα  15.000 πόδια.

 

Αναδημοσίευση από https://www.militaire.gr/

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 31/03/2020 - 07:31

Οπως ανακοινώθηκε, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της για δύο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του COVID-19.

 Παράλληλα με την έκκληση του Πρωθυπουργού σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και υπουργούς, από την Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώθηκε ότι η Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου προσφέρει το 50% του μισθού της  για τους επόμενους δύο μήνες, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στη μάχη κατά του κορονοϊού.

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση

.Πηγή: Protagon.gr