Τρί, 18/03/2025 - 13:36

Τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα γίνει μονοθεματική συνεδρίαση για το αντιμόνιο που έχουν ζητήσει οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων, ανέφερε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου Κλέαρχος Χρύσης.
Όπως τόνισε για να γίνει εκ νέου μονοθεματική συνεδρίαση με το ίδιο θέμα πρέπει να έχουν προκύψει νέα στοιχεία που θα κληθεί το σώμα να εξετάσει αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση δεν προβλέπεται νέα συνεδρίαση.
Ο κ. Χρύσης ανέφερε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον Δήμαρχο Χίου Γιάννη Μαλαφή για το θέμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου κάθε αίτημα μονοθεματικής συνεδρίασης πρέπει να συνοδεύεται και από υπογραφές των Δημοτικών Συμβούλων.








































