

Ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για κάθε ηλικία και κάθε γούστο, είναι το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2025 του Δήμου Χίου, με αιχμή του δόρατος, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Χίου Γιάννης Μαλαφής τα 100 χρόνια από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη στη Χίο.
Ο Δήμαρχος Χίου, στην συνέντευξη τύπου για το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2025, υπογράμμισε ότι οι εκδηλώσεις θα απλωθούν σε όλο το νησί, ενώ επίκεντρο θα είναι η μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Χίου, με τη συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» και ελεύθερη είσοδο.
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα όμορφο κλίμα για τους δημότες και τους επισκέπτες μας με πολλαπλές επιλογές σχεδόν σε όλη τη Χίο», ανέφερε ο κ Μαλαφής.
Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αναστασία Γαλάνη, κάλεσε τους πολίτες να απολαύσουν τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές παραστάσεις και φεστιβάλ.
Το πολιτιστικό καλοκαίρι περιλαμβάνει περισσότερες από 50 εκδηλώσεις και το κόστος ανέρχεται στις 170.000 ευρώ.
Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα