Το Άρτιον με «όρτσα τα πανιά» βάζει πλώρη για τα Καρδάμυλα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΡΤΙΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ
Κυρ, 29/08/2021 - 23:31

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος δημιουργικής έκφρασης και του ευ ζην "Άρτιον", με "όρτσα τα πανιά" βάζει πλώρη για τα Καρδάμυλα, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Τομέα της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων και σε αγαστή συνεργασία με την υπεύθυνη κα Δώρα Σαββοπούλου.

Η μουσική βραδιά αγάπης "Όρτσα τα πανιά" επαναλαμβάνεται αυτήν τη φορά στο cafe - bar Αποθήκη, στην παραλία Μαρμάρου Καρδαμύλων την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ.

Η μουσική παρέα του Μάριου Νεαμονιτάκη, πλαισιωμένη από μέλη και φίλους του συλλόγου, θα μας ταξιδέψει αρχικά με τραγούδια της θάλασσας και της ναυτοσύνης, και στη συνέχεια όλη η συντροφιά, θα μας οδηγήσει σε πολλά μουσικά μονοπάτια… και όπου μας βγάλει.

Εκεί θα βρίσκονται οι νεαροί μας ταλαντούχοι φίλοι, πάντα πρόθυμοι να συνδράμουν σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης, Χρήστος Τσιαδής και Γιώργος Τσιβής με το μπουζούκι τους, ο Σίμος Καραολάνης με τα κρουστά του, ο Δημήτρης Ζαφείρης με φυσαρμόνικα και η Βάσω Κριτάκη με το ντέφι της.

Φυσικά και θα πουν μερικά τραγουδάκια.

Μαζί τους τραγουδιστικά η Δώρα Βαβούλα, ο Γιώργος Σκυριώτης, ο Μάριος Ρηγάκης, ο Μιχάλης Κοντούδης, και ο καπετάν Στέλιος Κουμπιάς.

Ευπρόσδεκτοι είναι και όλοι όσοι θέλουν να τραγουδήσουν μαζί τους.

Η μουσική βραδιά αποτελεί ακόμα μια αφορμή για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε ένα συμπατριώτη μας που τη χρειάζεται από όλους μας, με πρόταση του συνδιοργανωτή φορέα των Καρδαμύλων.

Τον γνωστό μας Παντελή Μαγγανά με το ποδήλατο και το τραντζιστοράκι του, που νοσηλεύεται ήδη στην Αθήνα.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς και ελπίζουμε οι θαμώνες να τον γεμίσουν με τον οβολό τους.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν, εκτός από την Δ. Σαββοπούλου και την επιχείρηση Αpothiki café-bar, η Ελένη Μπαξεβανοπούλου, η Τόνια Γλύπτου - Λιαδή, η Αικατερίνη Μαρινάκη, η Γκιουχέρ Σπορδίλη, η Βαλεντία Μελιτζάνη, το τυπογραφείο Τυπογραφή και τοπικά ΜΜΕ.

Φυσικά, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας στο cafe - bar "Αποθήκη"  Καρδάμυλα στα τηλέφωνα: 6940584923 και 22720 22151.

Επιμέλεια - Επικοινωνία: Βάσω Κριτάκη - Πρόεδρος του "Άρτιον" / Τηλ.: 6937214208

Yπεύθυνη Πολιτιστικού Τομέα Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων: Δώρα Σαββοπούλου / Tηλ.: 6979719691

Σχετικά Άρθρα