Δωρεά Η/Υ του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού στις τελειόφοιτες των Λειψών

Τρί, 06/06/2023 - 14:37

Ο Εκπρόσωπος του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» στο Ανατολικό Αιγαίο κ. Βολάκης Κωνσταντίνος ολοκλήρωσε την επίσκεψή του  στην ακριτική νήσο των Λειψών.

Με την ευγενική συνοδεία της Αντιδημάρχου Λαουντού Ευαγγελίστριας, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο-Λύκειο των Λειψών και παρουσία της Διευθύντριας του Λυκείου κυρίας Δρομάκα Σωτηρίας και καθηγητών του σχολείου παρουσίασε τον Φ.Σ.Παρνασσό και την ιστορία του. Εν όψει των πανελλήνιων εξετάσεων, ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στις τέσσερεις τελειόφοιτες μαθήτριες, προσφέροντάς τους συμβολικό δώρο από έναν Η/Υ (laptop).

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί των Λειψών, ο εκπρόσωπος έγινε δεκτός από τον αξιότιμο Δήμαρχο κ. Φώτη Μάγγο στο Δημαρχείο και συνομίλησε μαζί του για θέματα συνεργασίας, που άπτονται των σκοπών του Φ.Σ.Παρνασσός.

Όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου:

"Ο αρχαιότερος και κατεξοχήν πνευματικός Σύλλογος της χώρας, με την καθοδήγηση του Προέδρου του, καθηγητή κ. Βασιλείου Κωνσταντινόπουλου, καθώς και της εφορείας του συλλόγου αποτελούμενης από εξαίρετα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, οδεύει έμπρακτα στη νέα εποχή αφουγκραζόμενος με τούς εκπροσώπους του συλλόγου, τους λιγοστούς κατοίκους της ελληνικής επαρχίας από την Γαύδο έως τον Έβρο και ιδιαίτερα, της δυσπρόσιτης  και πολυπαθούς  περιοχής του Ανατολικού Αιγαίου, από το Καστελόριζο έως την Σαμοθράκη"

                      

                

 

Σχετικά Άρθρα