Εκλογές στον "Γ. Βούρο"

Πέμ, 08/03/2018 - 11:02

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου   Λιβαδίων  Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 10:30 π. μ. στις  αίθουσες του Συλλόγου, που βρίσκονται στον όροφο του Νηπιαγωγείου Λιβαδίων Χίου επί της οδού Παναγιώτη Αντωνοπούλου 6.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το καταστατικό σε 1 ώρα ανεξαρτήτως απαρτίας ή όχι.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης που έχει εγκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα είναι τα εξής:

  1. Εκλογή προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής.
  2. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
  3. Απολογισμός οικονομικής διαχείρισης. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  1. Προτάσεις μελών.
  2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Για όσους και όσες επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται αιτήσεις δεκτές την Παρασκευή 9 Μαρτίου από 4-7 μ. μ. στο Γραφείο του Συλλόγου που βρίσκεται στον όροφο του Νηπιαγωγείου Λιβαδίων Χίου επί της οδού Παναγιώτη Αντωνοπούλου 6.

Ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του απευθύνει πρόσκληση στα μέλη του να παραβρεθούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, για να συνδράμουν στο μεγάλο και δύσκολο έργο του, για το οποίο είναι απαραίτητοι όλοι.

" Είναι ένας πόλος τέχνης, πολιτισμού και παράδοσης με τεράστια προσφορά όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και ευρύτερα στο νησί μας. Εάν αξιολογείτε θετικά την προσφορά του και ενδιαφέρεστε για τη μελλοντική του πορεία πρέπει να συμμετέχετε όλοι", αναφέρει η ανακοίνωση.

Μπορούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου και όποιοι δεν είναι μέχρι τώρα και να λάβουν μέρος κανονικά στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

 

Σχετικά Άρθρα