«Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας κι ελευθερίας»

Ομιλία των Κέλλυ Λουφάκη και Στέφανου Ξενάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
Πέμ, 09/09/2021 - 16:41

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει ομιλία έμπνευσης και παρακίνησης, με τίτλο «Η κατάκτηση της προσωπικής ευτυχίας και ελευθερίας», για εφήβους και ενήλικες, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, (ώρα 19:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Οι διακεκριμένοι Χιώτες, Κέλλυ Λουφάκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και Στέφανος Ξενάκης, συγγραφέας του bestseller Το Δώρο (1 και 2) και του Κάπταιν - Γράμματα στον μπαμπά μου, θα έχουν έναν πρωτότυπο και ενδιαφέροντα διάλογο.

Θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και θα μιλήσουν για το πώς ο κάθε άνθρωπος μπορεί να οδηγηθεί, με όπλο την αυτοεκτίμηση, στην προσωπική ευτυχία και την ελευθερία, ακόμη και με αφορμή δύσκολες στιγμές και καταστάσεις στη ζωή του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο: 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).
 

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η δράση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Σχετικά Άρθρα