Χίος, Πέμπτη 9 Απριλίου

Η ΠΕΚΕΒ γυρίζει... 40 χρόνια πίσω

Δευ, 10/02/2020 - 21:12

Η  Π.Ε.Κ.Ε.Β  διοργανώνει ένα νοσταλγικό αφιέρωμα σε όσους έχουν μεγαλώσει τη δεκαετία του 80. Μια νοσταλγική περιπλάνηση στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια γεμάτη μνήμες τρυφερές αλλά και άγριες.

Θα δημιουργήσουμε μία έκθεση ενδιαφέρουσα και συναρπαστική που όσοι τη δουν θα ταξιδέψουν στο παρελθόν και όσοι δεν έζησαν τότε θα μπουν σε μια διαδικασία γνωριμίας με την εποχή.

Θα θέλαμε τη συμβολή σας στη συλλογή αντικειμένων εκείνης της εποχής. Ανοίξτε τα συρτάρια σας, τα μπαούλα σας, τη μνήμη σας και φέρτε μας: Κολόνιες, παιχνίδια, περιοδικά, ραδιόφωνα, video, walkman, ρούχα φωτογραφίες, αφίσες και αντικείμενα συγκροτημάτων, ομάδων και κομμάτων εκείνης της εποχής.

Η συλλογή αντικειμένων ξεκινάει άμεσα και όποιοσ ενδιαφέρεται παρακαλούμε να επικοινωνεί με το γραφείο της ΠΕΚΕΒ στο τηλ. 2271092428 και με την κ. Μαρία Φαφαλιού στο τηλ. 6974079811.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 07:34

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη περιλαμβάνει η δίωρη μουσική εκπομπή του Απριλίου που εντάσσεται στις «Ανθρώπινες Διαδρομές» που μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 7 και σε επανάληψη στις 11 και στις 3.00 μ.μ. της Τετάρτης στην Αλήθεια ΤV.

Πρωταγωνιστές της ο Γιώργος Μισετζής και η Μαρία Καλαγκιά που μιλούν για το Ωδείο Αιγέας (33 χρόνια δράσης) και αποδίδουν κατανυκτικά αγαπημένα τραγούδια του Θεοδωράκη που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

anthropines_diadromes_me_ton_giorgo_misetzi_kai_tin_maria_kalagkia