Η πίτα της ΠΕΚΕΒ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 23/01/2023 - 06:22

Έκοψε την πίτα της η ΠΕΚΕΒ στο κινηματοθέατρο των εγκαταστάσεων της στο Βροντάδο την Κυριακή το απόγευμα, παρουσία των αθλητών, των προπονητών, των γονιών και των αρχών του τόπου.

Η πρόεδρος της ΠΕΚΕΒ Μαρία Καστάνια έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε τονίζοντας το σπουδαίο εθελοντικό έργο που προσφέρουν στα παιδιά-μέλη της ΠΕΚΕΒ οι άνθρωποι της Διοίκησης του Σωματείου αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε το παράπονο της προς την πολιτεία για την μη στήριξη, κυρίως οικονομική των πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων του νησιού μας.

Φέτος το σωματείο βράβευσε τον επι σειρά ετών υδατοσφαιριστή και προπονητή υδατοσφαίρισης Θοδωρή Παντελόγλου για την πολύτιμη προσφορά του στο τμήμα υδατοσφαίρισης της ΠΕΚΕΒ όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολούθησαν παραδοσιακά παινέματα από τους αθλητές των ακαδημιών υδατοσφαίρισης με ευχές για την ομάδα και τους προπονητές αλλά και τους ανθρώπους της διοίκησης που προσφέρουν εθελοντικά στο σωματείο, ενώ το τμήμα ρυθμικής παρουσίασε διάφορα προγράμματα ασκήσεων. Η εκδήλωση έκλεισε με ένα βίντεο-παρουσίαση των δραστηριοτήτων όλων των τμημάτων τη χρονιά που πέρασε. 

Ολόκληρη η εκδήλωση θα προβληθεί στην Aλήθεια TV.

oi_anthropoi_tis_pekev_prosferoyn_simantiko_ethelontiko_ergo

Σχετικά Άρθρα